Кожанов та Сімінін серед лідерів групи "А" за статистичними показниками

20 грудня 2021 р.
KRAL0598
Статистичний портал Wyscout підбив підсумки літньо-осінньої частини Другої ліги України сезону 21/22 у групі "А". Одним із найкращих одразу в кількох номінаціях став капітан "Карпат" Денис Кожанов. Також відзначився і захисник "зелено-білих" Сергій Сімінін.
KRAL0598

Голи

На рахунку Дениса Кожанова 11 влучних пострілів. Лише на один забитий м‘яч його випереджає Артур Загорулько із вінницької "Ниви". Однак за xG показник у капітана "Карпат" кращий – 8.65 проти 8.45.

KRAL7396

Передачі

Найкращим асистентом за підсумками літньо-осінньої частини є гравець "Лівого берега" Артем Старгородський – 12 результативних передач. У Кожанова на один асист менше. Проте за показниками xA Денис зайняв другу сходинку. Результат карпатівця – 7.11 і він поступається лише Андрію Беженару з "Епіцентра", у якого 8.48.

Додамо, що лідером за передгольовими передачами також є Денис Кожанов. У гравця "зелено-білих" таких п’ять пасів. Також дев’ятий номер "Карпат" став найкращим у категоріях "Ключові передачі" та "Глибокі передачі". Результати Дениса вражають – 4.08 та 2.46 відповідно у середньому за гру.

Відзначимо, що захисник львівської команди Сергій Сімінін є лідером за середньою кількістю передач з просуванням – 17.27.

KRAL0690

Атака

Кожанов перебуває на третьому місці за кількістю ударів – 54. Його випереджають Євген Чепурненко (55) та Євген Немтінов (56). Найбільший внесок у атаки "левів" зробив капітан львів’ян – 1.27. Найкращим пенальтистом першої частини чемпіонату став також Денис Кожанов. Футболіст реалізував 5 із 5 одинадцятиметрових ударів.

ДжерелоПФЛ