Контрольний матч. “Мостиська” – “Карпати-2” – 0:0

06 жовтня 2023 р.
Лев
У пʼятницю, 6-го жовтня, львівські “Карпати-2” провели контрольний поєдинок у Мостиській, зігравши проти місцевої команди. Таким чином, “зелено-білі” заповнили паузу в Другій лізі.
RCH05592 (1)

Контрольний матч. 6 жовтня. м. Мостиська. Стадіон “Карпати”

ФК “Мостиська” – “Карпати-2” (Львів)

Арбітр – Олег Кузик.

Асистенти: Андрій Боднарчук та Дмитро Башкіров. 

Склад “Карпат-2” у першому таймі: Борис, Ілюхін, Савчин, Гравець на перегляді, Коваленко, Рожко, Дебич, Копил, Пилипчук, Сидун, Абрамчук.

Склад “Карпат-2” у другому таймі: Борис, Кулик, Лєгостаєв, Карпів, Рожко та шість гравців на перегляді. 

Старший тренер – Роман Гнатів. 

Старший тренер “Карпат-2” Роман Гнатів у першому таймі дав можливість пограти тим футболістам, які отримують мало ігрової практики у чемпіонаті. Крім того у стартовій одинадцятці на поле вийшов гравець, який перебуває на перегляді у “Карпатах-2”. 

Поєдинок розпочався доволі спокійно. Команди обмінювались випадами, не створюючи багато гостроти. Перший небезпечний момент у матчі виник біля воріт “Карпат-2”. На 16-й хвилині господарі поля заробили право на пенальті. Однак “Мостиська” не зуміла реалізувати 11-метровий удар. Голкіпер “зелено-білих” Артем Борис парирував постріл гравця “синьо-жовтих” Юрія Святого.

Карпатівці відповіли штрафним ударом, після розіграшу якого півзахисник львівʼян Артем Копил наважився на постріл з-за меж штрафного майданчика. Однак мʼяч пролетів над поперечкою. 

Наприкінці першого тайму Данило Пилипчук класно пробив у дальній кут воріт, але голкіпер “Мостиської” дотягнувся до мʼяча та перевів його на кутовий. Загалом у першій половині зустрічі було багато боротьби, чимало зіткнень і фолів та обмаль гольових моментів, тому на перерву команди пішли за нічийного рахунку 0:0

На другий тайм Гнатів замінив практично увесь склад, залишивши у воротах Артема Бориса та в центрі поля Дмитра Рожка. На заміну вийшли Іван Карпів, Максим Кулик, Артем Лєгостаєв і шість гравців на перегляді. 

На 55-й хвилині Дмитро Рожко залишив поле та замість нього зʼявився ще один гравець, який перебуває на перегляді. Картина гри після перерви особливо не змінилась. Львівʼяни намагались володіти ініціативою та грати першим номером. Натомість господарі поля розраховували на швидкі атаки. Однак оборона “Карпат-2” діяла організовано та надійно в захисті, не даючи можливості “Мостиській” атакувати. 

На 69-й хвилині мʼяч все-таки опинився у сітці воріт “Мостиської”. Артем Лєгостаєв вийшов віч-на-віч з кіпером суперника та завдав влучного удару. Однак лайнсмен підняв прапорець і зафіксував офсайд у карпатівця. Тому взяття воріт не було зараховано. 

Наприкінці зустрічі ідеальний момент принести перемогу “зелено-білим” був у Івана Карпіва. Захисники “Мостиської” помилились у власному штрафному майданчику та Карпів опинився з мʼячем перед кіпером. Карпатівець пробив, але мʼяч з лінії воріт вибив захисник господарів.