Контрольний матч. “Металіст” – “Карпати” U-19 – 2:0

11 липня 2024 р.
Лев
У четвер, 11-го липня, юнацька команда “Карпат” провела перший контрольний матч в рамках підготовки до чемпіонату України U-19. Суперником “зелено-білих” був харківський “Металіст”.
T5S_8824_220624

11 липня. м. Ужгород, стадіон “Авангард”

“Металіст” – “Карпати” U-19 – 2:0

Голи: Горяінов, 73, 90.

“Карпати” U-19: Домчак (Фандист, 60), Кокодиняк (Киричок, 46), Гайдучок (Грабовенський, 53), Ломницький (Гравець на перегляді, 83), Копил (Орошкевич, 74), Лехів (Малиш, 43, Гравець на перегляді, 76), Резнік (Гравець на перегляді, 57), Скороход (Тлумак, 39, Гравець на перегляді, 60), Івасій (Гравець на перегляді, 46), Абрамчук (Грибеник, 57), Буренко (Пилипчук, 31, Шопронку, 74).

Старший тренер – Владислав Лупашко.

Команди розпочали поєдинок доволі спокійно, не форсуючи подій на полі. Згодом “Металіст” і “Карпати” U-19 розпочали обмінюватись атаками, однак до ударів по воротах справа не доходила. Практично протягом всього першого тайму мʼяч перебував в центрі поля. Відтак, до перерви забитих мʼячів не було.

Друга половина зустрічі розпочалась активніше. Карпатівці організували кілька атак, але втілити їх у забиті мʼячі не змогли. Натомість харківʼяни намагались загострювати гру біля штрафного майданчика “зелено-білих”, проте підопічні Владислава Лупашка діяли надійно та ліквідовували всі намагання “Металіста” відкрити рахунок.

У середині другого тайму харківська команда могла відзначитись, але Андрій Ломницький вибив мʼяч з лінії воріт і врятував свою команду від пропущеного мʼяча. Через кілька хвилин після цього епізоду “Металіст” все-таки домігся свого та вийшов вперед. Олексій Горяінов скористався помилкою оборони львівської команди та відправив мʼяч вже у порожні ворота – 1:0.

До фінального свистка львівʼяни прагнули відновити паритет у цьому матчі, але цього їм зробити так і не вдалося. А ось харківʼяни на 90-й хвилині забили вдруге. Дублем відзначився Горяінов – 2:0.

У підсумку, карпатівці зазнають поразки від “Металіста”. Наступний контрольний поєдинок “Карпати” U-19 проведуть 14-го липня. Суперник – ФК “Вільхівці”.