Контрольний матч. “Карпати” U-19 – “Сокіл” (Великі Глібовичі) – 7:0

27 липня 2024 р.
Лев
У п’ятницю, 26-го липня, “Карпати” U-19 провели контрольний поєдинок проти “Сокола” з Великих Глібовичів.
T5S_9700_karp_sokil_u19_260724.jpg

“Карпати” U-19 – “Сокіл” (Великі Глібовичі) – 7:0

Голи: Абрамчук, 25, Буренко, 35, Тлумак, 45, Киричок, 71, 84, Шопронку, 77, Малиш, 81.

Склад “Карпат” U-19: Колесник (Фандист, 30, Потерайко, 60), Копил, Черненко, Чеберинчак (Резнік, 45), Кокодиняк (Киричок, 45), Тлумак (Шмаль, 60), Лехів (Долюк, 60), Скороход (Малиш, 60), Абрамчук (Орошкевич, 60), Гушинець (Смаглій, 53), Буренко (Шопронку, 53).

Перший небезпечний момент у матчі створив Олександр Абрамчук. На дев’ятій хвилині Матвій Буренко підхопив мʼяч на підступах до карного майданчика та віддав на Олександра. Хавбек змістився в центр та пробив у дальній кут – повз ворота. На 13-й хвилині Буренко знову виконував роль асистента, віддавши на вільного Максима Лехіва. Півзахисник без зайвої обробки завдав потужного удару, проте мʼяч пролетів над поперечиною.

Чудову можливість вивести свою команду вперед мав Марк Гушинець. Хавбек змістився з правого флангу та намагався закрутити у дальній кут. Втім і цього разу мʼяч розминувся з воротами. На 21-й хвилині Максим Скороход потужно приклався з меж штрафної, але голкіпер зіграв надійно. Постійний тиск на ворота “Сокола” дав результат на 25-й хвилині. Після невдалої подачі кутового у виконанні гостей, Скороход вивів віч-на-віч з голкіпером Лехіва та Абрамчука. Перший зблизився з воротарем, викотив Олександру на порожні ворота, а той чітко завершив контратаку – 1:0.

Подвоїти перевагу “зелено-білих” на 31-й хвилині міг активний Буренко, проте форвард з близької дистанції пробив вище. А от наступний свій момент Матвій не змарнував. Максим Тлумак виконав навіс зі штрафного на 35-й хвилині, а Буренко замкнув його ударом головою – 2:0. На 40-й хвилині Тлумак знайшов у штрафному Буренка, а Матвій зміг проштовхнув мʼяч у бік воріт, проте останньої миті голкіпер “Сокола” встиг врятувати свою команду. А під завісу першого тайму Тлумак з дальньої дистанції розрядив свою гармату, відправивши команди на перерву за рахунку 3:0.

По перерві “леви” продовжили атакувати, тому вже на 55-й хвилині Лехів ледь не відзначився після передачі Абрамчука – повз ворота. А згодом Скороход знову приклався з-за меж штрафного – в руки голкіперу. На 65-й хвилині Олександр Шопронку замикав подачу з флангу, проте мʼяч після його удару влучив у поперечку. На 71-й хвилині Максим Смаглій виконав навіс з кутового, на який відгукнувся Микола Киричок. Захисник скористався помилкою голкіпера та відправив мʼяч у порожні ворота – 4:0.

На 77-й хвилині Шопронку опинився без опіки перед воротарською зоною та відзначився голом. До фінального свистка карпатівці забили ще двічі. Спочатку на 81-й хвилині Денис Малиш влучним ударом записав своє прізвище до протоколу матчу. А на 84-й хвилині Киричок відзначився дублем після подачі Смаглія.