Контрольний матч. “Карпати” U-19 – “Куликів-Білка” – 2:4

21 липня 2024 р.
Лев
У неділю, 21-го липня, “Карпати” U-19 провели контрольний поєдинок проти команди “Куликів-Білка”.
T5S_7688_friend_karp_kulykiv_u19_210724.jpg

“Карпати” U-19 – “Куликів-Білка” – 2:4.

Голи: Скороход, 32, Буренко, 71 – Патуляк, 17, 25, Калинчук, 67, Ніколаєв, 79.

Склад “Карпат” U-19: Потерайко (Колесник, 45), Кокодиняк (Шопронку, 60), Гайдучок, Копил (Орошкевич, 70), Резнік (Малиш, 70), Смаглій (Пилипчук, 32), Лехів (гравець на перегляді, 70), Абрамчук (Буренко, 60), Скороход (Тлумак, 45), гравець на перегляді (Киричок, 45), гравець на перегляді (Черненко, 60).

Перший небезпечний момент у матчі створили карпатівці. На 16-й хвилині Олександр Абрамчук виконав забігання, а партнери вивели його віч-на-віч з голкіпером. Хавбек пробив у дальній кут, проте воротар відбив мʼяч, а за мить арбітр зафіксував офсайд. Зате відзначилися гості, які вдало застосували високий пресинг. На 17-й хвилині Віталій Патуляк вибіг на ударну позицію та переграв Дениса Потерайка – 0:1.

Після пропущеного гола “зелено-білі” взяли контроль над мʼячем та непогано комбінували. Втім, бажаного результату це не давало. Натомість Патуляк знову скористався помилкою “Карпат” в оборонних діях та подвоїв перевагу своєї команди. На 33-й хвилині Максим Лехів відібрав мʼяч у карному суперників та віддав на Абрамчука, який в дотик перевів на Максима Скорохода. Півзахисник пробив повз голкіпера та скоротив відставання – 1:2.

Відразу по перерві Абрамчук вийшов на ударну позицію, проте захисник вчасно заблокував спробу. Пізніше Данило Пилипчук дотепно віддав на Владислава Резніка, але голкіпер був першим на мʼячі. Згодом Олександр Шопронку прострілив у штрафний на Максима Тлумака, а той пробив – воротар “Білки” знову врятував свою команду. А на 67-й хвилині голом після кутового відзначилися гості зусиллями Тимофія Калинчука.

На 71-й хвилині Пилипчук неочікувано для суперників швидко розіграв штрафний удар передачею на Матвія Буренка. Форвард холоднокровно обіграв воротаря та відправив мʼяч у порожні ворота – 2:3. Проте останнє слово було за опонентами “левів”. Віктор Ніколаєв збільшив перевагу своєї команди, точно пробивши головою з лінії воротарського майданчика. На останніх хвилинах матчу Артем Колесник виконав кілька ефектних сейвів. Скоротити відставання “зелено-білих” на 90-й хвилині мав нагоду Пилипчук, проте з його ударом впорався голкіпер.