Контрольний матч. “Карпати” U-19 – “Колос” U-19 – 0:1

20 липня 2024 р.
Лев
У пʼятницю, 19-го липня, “Карпати” U-19 провели контрольний поєдинок проти юнацької команди ковалівського “Колоса”.
T5S_6749_friend_karp_kolos_u19_190724

“Карпати” U-19 – “Колос” U-19 – 0:1

“Карпати” U-19: Домчак, Кокодиняк, Гайдучок, Ломницький, Копил, Резнік, Лехів, Скороход. Абрамчук, Пилипчук та гравець на перегляді.

На заміну виходили: Грабовенський, Черненко, Киричок, Орошкевич, Тлумак, Буренко, Івасій, Грибеник, Малиш, Шопронку, Смаглій і три гравці на перегляді.

Команди зіграли чотири тайми по 30 хвилин. На початку поєдинку футболісти не форсували подій та більше контролювали мʼяч в центрі поля. Перший небезпечний момент у матчі створили карпатівці. Данило Пилипчук отримав мʼяч на правому фланзі, змістився в штрафний майданчик і з гострого кута пробив – кіпер “Колоса” парирував цей удар.

Ковалівці відповіли своїм ударом, з яким впорався Назар Домчак. Після цього гості виконали ще кілька кутових ударів, але успіху вони не принесли. Львівʼяни відповідали своїми атаками, утім “Колос” вдало оборонявся та не давав можливості “левам” відкрити рахунок.

“Зелено-білі” активно залучали фланги та загострювали гру переважно з лівого крила, де грав Олександр Абрамчук. Також господарі поля намагались атакувати через центр. В одному з епізодів Максим Скороход змістився до лінії штрафного майданчика та пробив, але воротар “Колоса” здійснив сейв і врятував свою команду від пропущеного мʼяча.

Після години ігрового часу карпатівці повністю змінили склад у порівнянні з першими двома таймами. Одразу після цього хороший момент виник в Ігоря Грибеника. Форвард стріляв по воротах суперника, проте кіпер “Колоса” парирував мʼяч. Згодом Андрій Івасій завдав прямого удару зі штрафного – вище воріт.

Пізніше Матвій Буренко пробивав з близької відстані, але кіпер ковалівської команди дістав мʼяч з-під поперечки і перевів його на кутовий. Через кілька хвилин Микола Киричок бив зі штрафного – мʼяч пролетів поруч зі стійкою.

У заключному таймі карпатівці повністю володіли ініціативою і активно тиснули на ворота “Колоса”. Однак відзначитись забитим мʼячем львівʼянам так і не вдалось. Натомість ковалівці реалізували свою нагоду наприкінці матчу, вдало виконавши кутовий удар. У підсумку, мінімальна перемога гостей 0:1.