Контрольний матч. “Карпати” – “Металіст 1925” – 0:1

05 липня 2024 р.
Лев
У п’ятницю, 5-го липня, львівські “Карпати” провели контрольний поєдинок проти харківського “Металіста 1925”. Матч завершився перемогою команди Віктора Скрипника.
T5S_3482

5 липня, 17:00. Бартатів.

"Карпати" (Львів) – “Металіст 1925” (Харків) – 0:1

“Карпати”: Кемкін, Полегенько, Бабогло, Сухар, Саків, Чачуа, Чех, Підлепенець, Кузик, Костенко, Іґор Невес.

У другому таймі на заміну виходили: Катрич, Сидун, Тлумак, Шах, Резнік, Скороход.

Головний тренер – Мирон Маркевич.

Карпатівці розпочали матч активніше та вже на старті поєдинку створили хорошу нагоду, щоб відкрити рахунок. Максим Чех віддав передачу на Яна Костенка, який скористався помилкою захисника “Металіста 1925” Микити Безуглого та завдав удару по воротах суперника. Однак захисник виправив свою помилку і відбив м’яч на кутовий. Харків’яни відповіли кількома атаками, які не увінчались успіхом.

У середині першої половини зустрічі свій шанс не використав Іґор Невес. Бразилець опинився на ударній позиції та пробив, але його постріл заблокував центрбек “Металіста 1925” Максим Імереков.

Загалом команди створили небагато моментів до перерви. Боротьба переважно відбувалася у центрі поля. Однак наприкінці першої половини зустрічі харків’яни відкрили рахунок. Максим Жичиков виконав подачу з правого флангу в центр штрафного майданчика на Олексія Сидорова, але нападника “Металіста 1925” випередили центрбеки “Карпат” Владислав Бабогло та Тимофій Сухар. Від останнього м’яч і зрикошетив у ворота – 0:1.

У другому таймі команди продовжили грати в обережний футбол. Харків’яни застосовували високий пресинг, який не дозволяв “Карпатам” виходити в швидкі атаки. Проте у середині другої половини зустрічі “леви” створили хороший момент біля воріт гостей. Артур Шах виконав простріл з правого флангу на Вадима Сидуна, який в дотик завдав удару по воротах “Металіста 1925” – м’яч пролетів над поперечкою.

До кінця поєдинку карпатівці намагались зрівняти рахунок, але цього їм не вдалося зробити. Наступний контрольний поєдинок “леви” проведуть у понеділок, 8-го липня. Суперником “зелено-білих” буде івано-франківське “Прикарпаття”. Матч відбудеться у Бартатові та розпочнеться о 17:00.