Контрольний матч. “Карпати” (Львів) – “Куликів-Юність” – 1:0

06 лютого 2024 р.
Лев
У вівторок, 6-го лютого, львівські “Карпати” провели перший контрольний матч у цьому році. Суперником “зелено-білих” був футбольний клуб “Куликів-Юність”.
TYS_9277_060224

“Карпати” – “Куликів-Юність” – 1:0

Гол: Іґор Невес, 21. 

Склад “Карпат” у першому таймі: Кожухар, Чачуа, Мизюк, Полегенько, Бабогло, Шах, Чех, Підлепенець, Костенко, Іґор Невес і гравець на перегляді. 

Склад “Карпат” у другому таймі: Ільющенков, Саків, Векляк, Романюк, Демченко, Картушов, Равлик, Сидун, Клименко і два гравці на перегляді на перегляді.

TYS_9269_060224

Карпатівці з перших хвилин матчу заволоділи ініціативою, організовуючи позиційні атаки. Натомість гості провели кілька контрвипадів. Кіпер "зелено-білих" Андрій Кожухар двічі рятував ворота після ударів суперника.

Згодом львівʼяни виконали серію кутових, але гостям вдалося відвести загрозу. Після удару зі штрафного Амбросія Чачуа “Куликів-Юність” врятував воротар. Однак на 21-й хвилині навіть він виявився безсилим. Іґор Невес вийшов віч-на-віч з кіпером та реалізував свою нагоду – 1:0!

На 39-й хвилині Ян Костенко замикав подачу зі штрафного, але воротар куликівської команди здійснив сейв. До завершення першого тайму львівʼяни мали ще кілька нагод, щоб подвоїти перевагу, проте на перерву команди пішли за рахунку 1:0. 

TYS_9124_060224

У другому таймі тренерський штаб “Карпат” змінив усіх футболістів. Перший небезпечний момент по перерві виник у Віталія Равлика. Юрій Романюк виконав подачу з правого флангу, яку Равлик замкнув на дальній стійці – мʼяч пролетів повз ворота. На 67-й хвилині “Карпати” відзначилися вдруге. Щоправда, гол Вадима Сидуна рефері скасував через положення поза грою. До фінального свистка команди більше не забивали. У підсумку, 1:0 – премʼєрна перемога “левів” у новому році.