Контрольний матч. “Карпати-2” – СК “Марамуреш” – 2:2

26 лютого 2024 р.
Лев
Львівські “Карпати-2” провели перший контрольний поєдинок на навчально-тренувальних зборах на Закарпатті. “Зелено-білим” протистояла місцева команда з Нижньої Апші СК “Марамуреш”.
TYS_0343100224

“Карпати-2” – СК “Марамуреш” – 2:2

Голи: Скороход, 31, Пилипчук, 72.

Склад “Карпат-2” у першому таймі: Борис, Копил, Савчин, Катрич, Гудзінський, Скороход, Івасій, Буренко, Равлик і два гравці на перегляді.

Склад “Карпат-2” у другому таймі: Домчак, Коваленко, Ілюхін, Савчин, Рожко, Бойченюк, Дебич, Іродовський, Пилипчук, Абрамчук та гравець на перегляді.

Першими у цьому поєдинку відзначилися закарпатці, які вдало розіграли кутовий удар – 0:1. Однак львів’яни намагалися зрівняти рахунок ще у першій половині зустрічі і змогли відновити паритет на 31-й хвилині. Максим Скороход наважився на удар з-за меж штрафного майданчика – 1:1. До перерви в обидвох команд виникали можливості для того, щоб відзначитися голом, але втілити свої моменти у голи не вдалося ні “Карпатам-2”, ні “Марамурешу”.

У другому таймі “зелено-білі” продовжували створювати небезпечні моменти біля воріт закарпатської команди. Одна з атак підопічних Романа Гнатіва завершилася голом. Данило Пилипчук замкнув простріл у штрафному майданчику “Марамуреша” та відправив м’яч у сітку – 2:1. На 89-й хвилині закарпатці скористались своїм моментом та зрівняли рахунок.

Отож, “Карпати-2” грають внічию з “Марамурешем” з рахунком 2:2 та продовжують підготовку до весняної частини сезону. Наступний поєдинок львів’яни проведуть 3-го березня. Суперником “зелено-білих” буде стрийська “Скала 1911”.