Контрольний матч. "Карпати-2" – "Минай" U-19 – 1:0

10 лютого 2024 р.
Лев
У суботу, 10-го лютого, львівські “Карпати-2” провели контрольний поєдинок проти “Минаю” U-19.
IMG_5519

10.02.2024. м. Львів, стадіон "Сокіл"

“Карпати-2” – “Минай” U-19 – 1:0

Гол: Гравець на перегляді, 5.

Склад “Карпат-2” у першому таймі: Борис, Катрич, Ілюхін, Бойченюк, Абрамчук, Копил, Скороход і чотири гравці на перегляді. 

Склад “Карпат-2” у другому таймі: Борис (Фандист, 70), Савчин, Гайдучок, Ілюхін, Коваленко, Рожко, Пилипчук та чотири гравці на перегляді. 

Карпатівці активно розпочали поєдинок та вже на пʼятій хвилині відкрили рахунок. Гравець, який перебуває на перегляді, завдав влучного удару – 1:0!

Згодом “зелено-білі” створили низку небезпечних моментів і могли збільшити перевагу. Зокрема, нагода відзначитися була у Максима Скорохода, однак мʼяч після його удару пролетів повз ворота. 

Підопічні Романа Гнатіва контролювали ситуацію на полі в першій половині зустрічі. У суперника практично не було моментів біля воріт Артема Бориса. Натомість львівʼяни постійно пресингувати та загострювали гру попереду.

Наприкінці першого тайму “леви” вибігли у швидку контратаку, яку ударом завершував Олександр Абрамчук, утім кіпер “Минаю” врятував свою команду від другого пропущеного мʼяча. 

По перерві “Карпати-2” продовжили діяти першим номером. На початку другої половини зустрічі відзначитись міг Данило Пилипчук, але воротар “Минаю” здійснив сейв і не дозволив форварду “зелено-білих” забити мʼяч. Пізніше команда Гнатіва заробила право на штрафний удар з близької відстані. Однак забити вдруге “левам” не вдалося. Матч завершився перемогою “Карпат-2” з рахунком 1:0.