Контрольний матч. “Карпати-2” – “Металіст” – 1:3

07 березня 2024 р.
Лев
У четвер, 7-го березня, львівські “Карпати-2” провели контрольний поєдинок проти харківського “Металіста”. У заключному спарингу на Закарпатті “зелено-білі” поступилися команді Першої ліги.
TYS_0063100224

“Карпати-2” – “Металіст” – 1:3

Голи: Гравець на перегляді, 75 – Синчук, 40, 79, Багачанський, 87 (пен.).

“Карпати-2”: Домчак, Копил, Савчин, Гравець на перегляді, Катрич, Бойченюк, Гудзінський, Скороход, Івасій, Іродовський, Буренко.

У другому таймі в складі “Карпат” на поле вийшли: Рожко, Дебич, Ілюхін, Ломницький, Коваленко та два гравці на перегляді.

У першій половині зустрічі команди обмінювалися моментами. Карпатівці намагались першими відзначитися та відкрити рахунок у цьому поєдинку. Однак саме харківській команді вдалося забити м’яч у першому таймі. На 40-й хвилині Геннадій Синчук отримав пронизуючий пас із глибини поля, вийшов віч-на-віч з голкіпером “Карпат” та обіграв його – 0:1.

У другому таймі карпатівці атакували великими силами та на 75-й хвилині зуміли відновити паритет. Потенційний новачок замкнув подачу з кутового вдалим ударом головою – 1:1. Однак вже через чотири хвилини “Металіст” знову вийшов вперед. Синчук отримав передачу від Максима Багачанського та влучно пробив – 1:2.

А на 87-й хвилині харків’яни поставили крапку в цьому поєдинку. Багачанський реалізував пенальті та встановив фінальний рахунок зустрічі 1:3 на користь своєї команди.