Контрольний матч. “Карпати-2” – “Корміл” (Яворів) – 4:0

28 січня 2024 р.
Лев
Львівські “Карпати-2” провели перший контрольний поєдинок в рамках підготовки до весняної частини Другої ліги. Суперником “левів” була команда з Премʼєр ліги Львівщини – “Корміл” (Яворів).
TYS_6722280124.jpg

28.01.2024. м. Львів, стадіон “Школяр”

“Карпати-2” (Львів) – “Корміл” (Яворів, Львівська область) – 4:0

Голи: Гравець на перегляді, 52, Гравець на перегляді, 62, Гравець на перегляді, 66, Абрамчук, 85.

Склад “Карпат-2” у першому таймі: Домчак, Катрич, Савчин, Ілюхін, Рожко, Гудзінський, Фетько, Дебич та три гравці на перегляді.

Склад “Карпат-2” у другому таймі: Борис, Абрамчук, Скороход, Коваленко, Гайдучок, Бойченюк, Копил та чотири гравці на перегляді.

TYS_6686280124.jpg

Напередодні гри підопічні Романа Гнатіва провели перші тренування після зимової паузи. На перегляд до команди прибула низка нових виконавців, за грою яких пильно спостерігав тренерський штаб. Матч із “Кормілом” для “зелено-білих” почався досить важко. Обидві команди намагалися володіти ініціативою. Карпатівці кілька разів небезпечно проривалися до воріт суперника, але до гольових епізодів справа не доходила. На перерву команди пішли з нічийним результатом 0:0.

TYS_6878280124.jpg

Набагато цікавішою виявилась друга частина поєдинку. На 52-й хвилині львів’яни провели стрімку контратаку через лівий фланг. Після прострілу Максима Скорохода мʼяч потрапив до Максима Бойченюка, який пʼятою віддав передачу на гравця, який перебуває на перегляді. Потенційний новачок “Карпат-2” мав вдосталь часу, щоб оцінити ситуацію та вразити ворота суперника – 1:0. Згодом Артем Копил довгою передачею вивів іншого гравця, який перебуває на перегляді, на ударну позицію, а нападник впевнено подвоїв перевагу “Карпат-2”.

TYS_7019280124.jpg

Справжній перформанс на лівому фланзі продемонстрував Олександр Абрамчук. Спершу він накрутив кількох суперників та віддав передачу на порожні ворота для потенційного новачка “зелено-білих” – 3:0. А під завісу матчу вінгер відзначився голом. Елегантний сольний прохід зі своєї половини поля завершився холоднокровним ударом у ближній кут, який поставив крапку у зустрічі – 4:0.

TYS_6942280124.jpg

Нагадаємо, що перші два підготовчі етапи для “Карпат-2” пройдуть у Львові, а третій тренувальний збір заплановано провести у Хусті. Навесні у Другій лізі на “Карпати-2” очікують дев’ять поєдинків. Перший матч відбудеться на виїзді проти одеської “Реал Фарми”. Базова дата гри – 30 березня.