Контрольний матч. “Карпати-2” – “Хуст” – 1:2

03 березня 2024 р.
Лев
У неділю, 3-го березня, львівські “Карпати-2” зіграли контрольний поєдинок проти закарпатського “Хуста”. “Зелено-білі” поступились супернику з рахунком 1:2.
TYS_9993100224

“Карпати-2” – “Хуст” – 1:2

Голи: Іродовський, 88 – Баник, 63, 75.

Склад “Карпат-2”: Домчак, Катрич, Савчин, Гравець на перегляді, Ілюхін, Гудзінський, Скороход, Дебич, Івасій, Равлик, Буренко.

У другому таймі на заміну виходили: Ломницький, Рожко, Борис, Абрамчук, Іродовський, Коваленко, Бойченюк та Гравець на перегляді.

Перша половина зустрічі минула доволі спокійно, команди обмінювалися випадами та стандартами. Однак втілити свої атаки в забиті м’ячі не зуміли ні “Карпати-2”, ні “Хуст”. По перерві львів’яни продовжили тиснути на ворота “Хуста”. Натомість закарпатці відповідали своїми атаками. Одна з них завершилась голом у ворота “зелено-білих” на 63-й хвилині.

Підопічні Романа Гнатіва намагалися відразу відповісти своїми забитим м’ячем, але їх підводила реалізація. А ось “Хуст” на 75-й хвилині подвоїв свою перевагу – 0:2. “Карпати-2” зуміли відзначитися наприкінці поєдинку. Дмитро Іродовський опинився на ударній позиції та влучно пробив – 1:2.

У підсумку “Карпати-2” поступилися “Хусту” та продовжують підготовку до весняної частини чемпіонату. У четвер, 7-го березня, львів’яни проведуть заключний спаринг на Закарпатті. Суперником “левів” буде харківський “Металіст”.