Контрольний матч. “Карпати-2” – “Гірник” – 3:1

24 березня 2024 р.
Лев
У неділю, 24-го березня, львівські “Карпати-2” провели контрольний поєдинок в рамках підготовки до весняної частини Другої ліги. Суперником “зелено-білих” був “Гірник” з Новояворівська.
DSC_3059_240324

“Карпати-2” – “Гірник” – 3:1

Голи: Шах, 17, Сидун, 37, Дебич, 60 (пен.).

Склад “Карпат-2” у першому таймі: Домчак, Ломницький, Киричок, Шах, Сидун, Гудзінський, Копил, Катрич, Скороход, Іродовський, Резнік.

Склад “Карпат-2” у другому таймі: Борис, Скороход, Ілюхін, Пилипчук, Дебич, Бойченюк, Рожко, Савчин, Равлик, Коваленко, Гайдучок.

Карпатівці розпочали поєдинок активно та протягом стартових десяти хвилин виконали серію кутових ударів. Однак реалізувати ці нагоди львів’яни не зуміли. На 17-й хвилині матчу “Карпати-2” все ж відкрили рахунок. Віталій Катрич виконав подачу з лівого флангу в центр штрафного майданчика, де Артур Шах виграв боротьбу в захисників та влучно пробив головою – 1:0.

На 35-й хвилині підопічні Романа Гнатіва заробили право на пенальті. 11-метровий удар взявся виконувати Дмитро Іродовський, але він не зумів переграти кіпера “Гірника”. Проте вже через дві хвилини “зелено-білі” подвоїли свою перевагу. Шах виконав простріл, який вдало замкнув Вадим Сидун – 2:0.

По перерві “леви” продовжували активно діяти на чужій половині поля. На 60-й хвилині рефері призначив ще один пенальті у ворота гостей. Цього разу до м’яча підійшов Василь Дебич і реалізував свою нагоду – 3:0. Гості зуміли відквитати один гол на 70-й хвилині зустрічі завдяки успішному виконанню штрафного удару.

У підсумку, карпатівці перемагають “Гірник” з рахунком 3:1. Нагадаємо, що вже у неділю, 31-го березня, “Карпати-2” зіграють перший офіційний матч року проти одеської “Реал Фарми” на виїзді в рамках Другої ліги України.