Контрольний матч. “Карпати-2” – ФК “СХІ” – 1:1

29 лютого 2024 р.
Лев
У четвер, 29-го лютого, львівські “Карпати-2” провели контрольний поєдинок в рамках підготовки до весняної частини сезону. Суперником “зелено-білих” був футбольний клуб “СХІ” (Ужгород).
TYS_3818_190224

“Карпати-2” – ФК “СХІ” – 1:1

Гол: Бойченюк, 83.

Склад “Карпат-2” у першому таймі: Борис, Гравець на перегляді, Савчин, Рожко, Коваленко, Бойченюк, Гравець на перегляді, Дебич, Абрамчук, Іродовський, Пилипчук.

Склад “Карпат-2” у другому таймі: Борис, Ілюхін, Гравець на перегляді, Ломницький, Катрич, Гудзінський, Бойченюк, Скороход, Равлик, Івасій, Буренко.

Карпатівці з перших хвилин поєдинку активно загострювали гру попереду та створювали моменти біля воріт закарпатської команди. Однак підопічні Романа Гнатіва не зуміли втілити свої нагоди у забиті м’ячі. Натомість ужгородці також намагалися відповідати атаками біля воріт “зелено-білих”. У першій половині зустрічі жодна з команд так і не зуміла відзначитися голом і на перерву “Карпати-2” та “СХІ” пішли за рахунку 0:0.

На 47-й хвилині ужгородці змогли відкрити рахунок у поєдинку. Закарпатці використали свій шанс на початку другого тайму та вийшли вперед. Львів’яни прагнули миттєво відповісти та відновити паритет, але підопічним Гнатіва не щастило з реалізацією атак.

Попри це, “леви” продовжували тиснути і на 83-й хвилині досягли свого. Максим Бойченюк наважився на удар з-за меж штрафного майданчика та відправив м’яч у сітку воріт суперника – 1:1. Більше м’ячів команди у цьому матчі не забивали.

У другому матчі на Закарпатті “Карпати-2” грають внічию 1:1. Наступний спаринг “зелено-білі” проведуть проти стрийської “Скали 1911” у неділю, 3-го березня.