Контрольний матч. "Карпати-2" – “Фенікс” (Підмонастир) – 1:1

16 березня 2024 р.
Лев
У суботу, 16-го березня, львівські “Карпати-2” провели контрольний поєдинок у рамках підготовки до весняної частини Другої Ліги України проти команди "Фенікс".
TYS_1460_160324.jpg

"Карпати-2” – “Фенікс” (Підмонастир) – 1:1

Гол: Іродовський, 16.

“Карпати-2”: Домчак (Борис, 56), Ломницький (Савчин, 56), Киричок (Коваленко, 56), Копил (Ілюхін, 56), Катрич (Бойченюк, 56), Скороход, Гудзінський, Буренко (Дебич, 45), Івасій (Гайдучок, 56), Іродовський, Гравець на перегляді (Рожко, 56).

З перших хвилин поєдинку "Карпати-2" забрали ініціативу та контролювали мʼяч. Втім першими відзначилися гості. Форвард "Фенікса" скористався помилкою Артема Копила та потужним ударом у ближній кут відкрив рахунок – 0:1.

Карпатівці відповіли моментом Матвія Буренка. Нападник дотепно пробивав пʼятою з меж воротарського майданчика після прострілу Копила, проте голкіпер зумів зреагувати. Згодом свою майстерність продемонстрував Назар Домчак, який перевів мʼяч на кутовий після удару з близької відстані.

"Леви" зрівняли рахунок на 16-й хвилині. Дмитро Іродовський потужно пробив у протихід голкіперу, після чого відсвяткував дебютний гол в обіймах партнерів – 1:1. Згодом двічі міг виводити свою команду вперед Максим Скороход, але обидві його спроби виявилися невдалими.

По перерві Василь Дебич виконав небезпечну навісну подачу на Андрія Ломницького – мʼяч пролетів у лічених сантиметрах від стійки.

"Зелено-білі" створили ще кілька небезпечних моментів біля воріт гостей, які завершував Іродовський, проте відзначитись дублем півзахиснику не судилося. А на останніх хвилинах поєдинку Артем Борис врятував для своєї команди нічию, здійснивши ефектний сейв.