“Хочемо більше забивати”: Мирон Маркевич про реалізацію моментів, “Прикарпаття” та відсутність Бабогла

13 жовтня 2023 р.
Лев
Головний тренер львівських “Карпат” Мирон Маркевич розповів про гру “Карпат”, оцінив майбутнього суперника та зізнався, хто не зіграє у неділю.
TYS_1536_buk_karp_08_10_2023.jpg

Про реалізацію моментів

“Ми багато спілкуємося з футболістами і даємо їм чимало інформації. Наша мета – покращити гру, зробити черговий крок вперед. Це копітка робота, нічого не виникає одномоментно, усе потребує зусиль. За чотири місяці зробити усе те, що хочеш – нереально, однак прогрес помітний, це однозначно. Час нам допомагає. Звичайно, що ми прагнемо показувати ще якісніший футбол. Одне з головних завдань – реалізація моментів. У нас є гольові нагоди, які треба використовувати. Добре те, що при втраті м’яча ми одразу ж вступаємо у відбір. Ми мало пропускаємо, але хочемо більше забивати”.

Про “Прикарпаття”

“Наш недільний суперник має свої чесноти і сильні якості, тож маємо бути пильними. “Прикарпаття” старається грати на атаку і їм це вдається. У них є швидкі футболісти, на яких треба звернути увагу. Ми готуємось до дербі, у “Карпат” практично кожен матч такий. На нас особливо налаштовуються суперники”.

Про Владислава Бабогла

“Владислав вирушив у розташування національної команди Молдови. Поки не можу сказати, хто його замінить. У нас ще є час на підготовку. На 90% стартовий склад на “Прикарпаття” ми вже визначили. Однозначно не варто чекати великої ротації. Я не є прихильником таких процесів. Хто себе добре показує, той і грає у старті. Своє місце на полі треба доводити. Окрім Бабогла, ми ще не можемо розраховувати на Кирила Матвєєва, який відновлюється після травми”.