Карпатівці взяли участь у міжнародному турнірі

14 лютого 2024 р.
Лев
У польському місті Забже відбувся дитячий турнір, у якому взяли участь команди школи та Академії львівських “Карпат” вікової категорії U-13.
Frame 131 (1)

Вісім учасників розподілили на дві групи. Школа “Карпат” опинилась в групі “А”, де їхніми суперниками були “Podokręg” (Забже, Польща), “Śląska Akademia Piłkarska” (Польща) та “Локомотива” (Трнава, Словаччина). Натомість Академія “зелено-білих” виступала у групі “Б”, де протистояла “Reprezentacja MZPN” (Польща), “Катовіце” (Польща) та “Reprezentacja Śl. ZPN” (Польща).

У першому матчі школа “Карпат” зіграла внічию 0:0 з “Podokręg””. У наступному поєдинку карпатівці здобули перемогу з рахунком 2:0 над “Śląska Akademia Piłkarska” завдяки голам Миколи Медвідя та Ореста Біля. У заключному матчі групового етапу “зелено-білі” поступились словацькій “Локомотиві” з рахунком 2:3. У складі “Карпат” голами відзначилися Стефан Сенета та Петро Казьо.

Натомість Академія “Карпат” стартувала з поразки 1:2 від “Reprezentacja MZPN”. За “левів” голом відзначився Віктор Цигак. Однак вже у наступному матчі “зелено-білі” здобули перемогу з рахунком 1:0 завдяки голу Давида Калинича. У заключному матчі групового етапу карпатівці зіграли 0:0 з “Катовіце”.

У підсумку школа та Академія “Карпат” зустрілись між собою в матчі за третє місце. У напруженій боротьбі долю протистояння вирішив один гол, який до свого активу записав гравець АФ “Карпати” Віктор Цигак. Відтак, Академія “Карпат” посіла третє місце на турнірі, а школа фінішувала четвертою.