Карпатівці отримали виклики у збірні: два гравці, тренер та масажист

06 березня 2024 р.
Лев
18-го березня розпочинається пауза на матчі збірних, яка триватиме до 28-го березня. У розташування своїх команд вирушать декілька представників “Карпат”.
TYS_7540

Центрального захисника “зелено-білих” Владислава Бабогло викликано до національної команди Молдови на контрольний матч проти Північної Македонії (22 березня). Натомість лівий захисник “Карпат” Андрій Булеза отримав виклик до олімпійської збірної України для участі в навчально-тренувальних зборах та міжнародному товариському матчі Японія – Україна, який відбудеться 25-го березня.

TYS_9167_060224

У тренерський штаб юнацької збірної України U-19 входить Володимир Єзерський, який допомагає Дмитру Михайленку. Під час березневого вікна на матчі збірних синьо-жовта команда проведе три поєдинки у рамках кваліфікації до чемпіонату Європи. 20-го березня українці зіграють проти Північної Македонії, 23-го протистоятимуть Латвії, а заключний поєдинок проведуть проти Швейцарії, 26-го березня.

TYS_7318_010224

Також у розташування національної збірної України вирушить масажист “Карпат” Тарас Ревакович. Команда Сергія Реброва 21-го березня зіграє проти Боснії та Герцеговини у матчі плей-оф на ЄВРО-2024. У випадку перемоги над боснійцями 26 березня Україна гратиме вирішальний матч проти переможця пари Ісландія/Ізраїль.