"Карпати" зустрілись із вболівальниками

04 квітня 2023 р.
RCH00677
У понеділок, 3 квітня, новачки львівських "Карпат", головний тренер і директор клубу провели зустріч із вболівальниками та ЗМІ.
RCH00677

Захід відбувся у музейно-культурному комплексі пивної історії "Львіварня". У ньому взяли участь новачки "зелено-білих": Олександр Ільющенков, Тарас Саків, Сергій Горбунов, Іван Бобко, Олексій Хобленко та Данило Книш, а також головний тренер "левів" Андрій Тлумак і директор клубу Степан Юрчишин.

RCH00691

Чимало людей відвідали пресконференцію карпатівців. Серед гостей були журналісти, вболівальники та навіть юні футболісти, які займаються в школі "Карпат". Кожен присутній мав змогу поставити будь-яке запитання гравцю чи керівництву клубу. Найактивніші вболівальники отримали цінні призи від футбольного клубу "Карпати". Крім того, усі охочі мали можливість взяти автограф у "левів", а також зробити пам’ятну фотографію.

RCH00702

Вболівальник львівських "Карпат" Олег розповідає: "Мені сподобалась сьогоднішня подія, хотілося зустрітися з командою і поспілкуватися. Гра "Карпат" у цьому сезоні мені до вподоби. Помітно, що хлопці стараються. Головне, щоб була самовіддача гравців. Сподіваюся, що ми побачимо "Карпати" в УПЛ вже у наступному сезоні".

RCH00706

Також своїми враженнями поділились і гравці "зелено-білих". "Звичайно, дуже приємно зустрітись із вболівальниками. Думаю, що такі заходи мають право на життя, це позитивні та радісні моменти. Ця подія додає мотивації та відповідальності перед матчем з "Кременем". Ти бачиш, скільки людей підтримує "Карпати", розумієш, що це за клуб і які завдання перед нами стоять. Мотивація зашкалює, потрібно виходити та все доводити на футбольному полі", – сказав Тарас Саків.