"Карпати" зіграли благодійний матч у Раві-Руській

06 червня 2022 р.
RCH02913
У неділю, 5-го червня, на стадіоні "Локомотив" у Раві-Руській відбувся благодійний матч за участі львівських "Карпат" та збірної Рава-Руської територіальної громади.
RCH02913

Вже на перших хвилинах поєдинку карпатівці заробили право на кутовий. Після першого корнера головою завдавав удару Валерій Болденков – кіпер перевів м’яч за межі поля. Наступний кутовий знову завершився ударом Болденкова, однак цього разу воротар господарів відбив м’яч перед собою, а на добиванні вдало зіграв Іван Лобай – 1:0.

Після забитого м’яча львів’яни продовжували активно діяти на чужій половині поля та створювали гостроту біля воріт суперника. Спершу Денис Кожанов класно пробивав з меж штрафного майданчика, але м’яч після удару капітана "левів" пролетів над поперечкою. Пізніше Денис Галенков виконав якісний простріл на Ростислава Тарануху, а той завдав небезпечного удару – стійка.

RCH02927

Все ж невдовзі "зелено-білі" зуміли подвоїти перевагу. Кожанов отримав передачу в штрафному майданчику та влучно пробив – 2:0. Згодом Галенков знову виконав розкішну передачу та вивів на хорошу позицію Тарануху. Цього разу 23-ий номер львівської команди не схибив і впевнено реалізував свою нагоду – 3:0.

На екваторі першого тайму Юрій Тлумак зробив рахунок 4:0. 19-річний півзахисник продемонстрував класний дриблінг і потужно пробив з 30-ти метрів – м’яч опинився у "дев’ятці" воріт команди з Рави-Руської.

Під завісу першої половини зустрічі карпатівці відзначились ще двічі. Спочатку Кожанов асистував Болденкову, а той завдав влучного удару головою – 5:0. Згодом Галенков класно обігрався з Таранухою (Ростислав віддав ключову передачу п’ятою) і зробив рахунок 6:0.

RCH02914

По перерві "леви" продовжували контролювати хід подій на футбольному полі та час від часу створювали моменти біля воріт господарів, які конвертувалися у забиті м’ячі. Спочатку Тлумак майстерно розібрався у штрафному майданчику – прибрав на замасі опонентів і чітко пробив у дальній кут. Пізніше Кожанов замкнув простріл у штрафному майданчику та зробив рахунок 8:0.

Після цього Кожанов міг оформити хет-трик, натомість дозволив зробити це партнеру. Денис обіграв кіпера, опинився перед порожніми воротами та віддав передачу на Тлумака, який переправив м’яч у ворота команди із Рави-Руської. Незабаром ситуація повторилася – Кожанов асистував, а Тлумак забив свій четвертий гол. Під завісу зустрічі за "Карпати" відзначився Амбросій Чачуа, пента-трик оформив Юрій Тлумак, а дубль записав до активу Владислав Мудрик. У господарів гол престижу на рахунку Руслана Гринчука. У підсумку, перемога "зелено-білих" з рахунком 14:1.