"Карпати" зіграли благодійний матч проти "Скали 1911"

23 травня 2022 р.
KRP_4094
У неділю, 22-го травня, львівські "Карпати" провели благодійний поєдинок зі стрийською "Скалою 1911". Гра відбулася у Моршині на стадіоні "Медик". Усі виручені кошти, які були зібрані під час цього матчу, будуть передані на потреби Збройних Сил України.
KRP_4094

Карпатівці розпочали гру активніше за свого суперника. У підопічних Андрія Тлумака було декілька хороших нагод для того, щоб відкрити рахунок ще в дебюті зустрічі. Перевага "левів" конвертувалася у забитий гол після подачі кутового. За невеликий проміжок часу Валерій Болденков двічі влучно пробивав головою, але спершу рефері зафіксував фол у атаці, а вже згодом таки вказав на центр поля.

KRP_4169

Після пропущеного м'яча "Скала 1911" додала в активності та зуміла зрівняти рахунок. Воротар "зелено-білих" порушив правила у штрафному майданчику і рефері вказав на позначку. Пенальті чітко реалізував Володимир Гудима – 1:1.

KRP_4115

Львів’яни продовжували грати першим номером і володіли ініціативою на полі. В одному з епізодів вже захисники команди з Моршина сфолили у власних володіннях – Ростислав Тарануха на хорошій швидкості увірвався у штрафний майданчик, та був зупинений не за правилами. Одинадцятиметровий влучним пострілом у дев’ятку виконав Денис Кожанов – 2:1.

KRP_4328

По перерві карпатівці надалі контролювали хід подій на полі та час від часу загрожували воротам стрийської команди. Проте саме супернику "зелено-білих" вдалося забити і, таким чином, вдруге зрівняти рахунок у матчі. Автором забитого м’яча став Олег Підлісецький.

KRP_4288

І все ж останнє слово у цьому двобої було за "Карпатами". Черговий небезпечний випад "зелено-білих" завершився голом. Денис Галенков у незвичній для себе манері виграв боротьбу на другому поверсі і головою вколотив м’яч у сітку воріт. Як наслідок, видовищна перемога "Карпат" у Моршині – 3:2.