"Карпати" орендували Сергія Горбунова

01 березня 2023 р.
DSC00233
"Зелено-білі" орендували у СК "Дніпро-1" 28-річного лівого півзахисника Сергія Горбунова. Футболіст виступатиме за "Карпати" під 20-м номером.
DSC00233

Сергій Горбунов народився у Маріуполі, де й розпочав займатися футболом. Згодом підписав контракт з "Дніпром", з "молодіжкою" якою здобув перемогу у першості U-21, а також в основі дебютував в УПЛ. Восени 2015-го став гравцем "Шахтаря", проте за головну команду "гірників" не виступав і вирушив у "Маріуполь". У клубі з рідного міста провів 5 років та грав з приазовцями у Лізі Європи.

DSC00198

Влітку 2021-го підписав контракт з "Металістом". Поточний сезон Сергій Горбунов розпочав у складі "Дніпра-1" та відіграв 5 матчів у Прем’єр-лізі. Крім того, півзахисник взяв участь у 4 поєдинках Ліги конференцій.

DSC00223

Новоспечений гравець “левів” поділився своїми враженнями від переходу в “Карпати”: "У мене дуже приємні враження від того, що я перейшов у "Карпати". Адже команда б‘ється з вихід в українську Прем‘єр-лігу. Це мене й підштовхнуло переїхати до Львова. "Карпати" – це клуб з амбіціями, ми боротимемося за вихід в УПЛ. Особисто знайомий з Денисом Кожановим, Ігорем Дуцем, з ними грав у "Маріуполі". Також знаю Олексія Хобленка, адже перетинались з ним у "Дніпрі-1". Думаю, що проблем з адаптацією не буде. У "Карпат" класні фанати, тому доведеться докласти максимум зусиль, щоб їх не підвести".

DSC00229