"Карпати-2" поповнились чотирма новачками

23 лютого 2024 р.
Лев
Друга команда "зелено-білих" підсилилася новими футболістами. У весняній частині чемпіонату Роман Гнатів зможе розраховувати на Вадима Гудзінського, Андрія Івасія, Матвія Буренка та Дмитра Іродовського.
фон

Найстаршим із новачків є Вадим Гудзінський. 22-річний півзахисник народився на Львівщині і розпочинав кар’єру у школі "Карпат". Пізніше Гудзінський приєднався до "Юності", з якою виграв Прем'єр-лігу Львівщини і завоював Кубок Львівської області. Влітку 2021-го Вадим підписав контракт із волочиським "Агробізнесом", у складі якого дебютував у Першій лізі.

TYS_4144_190224

Нападник Матвій Буренко є вихованцем київського "Динамо". Згодом він потрапив у структуру ковалівського "Колоса". Матвій є універсалом, адже раніше діяв на позиції правого захисника та опорника. Навесні 2022-го року Буренко переїхав у Естонію, де підписав контракт з "Трансом" із Нарви. У складі нової команди 17-річний нападник дебютував у елітному естонському дивізіоні (5 матчів/1гол), а ще провів два поєдинки в Лізі конференцій УЄФА.

TYS_0063100224

Андрію Івасію також 17 років і номінально він є нападником. Крім того, уродженець Ужгорода може зіграти на позиції правого вінгера. Усю свою кар’єру Івасій провів у складі команди СДЮСШОР Ужгород.

photo1708619976

20-річний хавбек Дмитро Іродовський раніше виступав за юнацьку та молодіжну команди "Олімпіка", а згодом – за ковалівський "Колос". Першу частину сезону Іродовський провів у структурі запорізького "Металурга". У Другій лізі Дмитро відіграв три поєдинки за "Металург-2", у яких відзначився двома голами. Натомість у Першій лізі Іродовський відіграв 15 матчів за основу запоріжців.

TYS_0540 (1)