"Карпати-2" гратимуть у Прем’єр-лізі Львівської області

04 серпня 2022 р.
RCH03598.JPG
Невдовзі стартує новий чемпіонат у Прем’єр-лізі Львівщини. У новому сезоні у найсильнішому дивізіоні Львівської області виступатиме команда "Карпати-2".
RCH03598.JPG

Кістяк цієї команди формуватимуть вихованці карпатівської Академії: Артур Ілюхін, Володимир Савчин, Андрій Ломницький, Віталій Катрич, Дмитро Рожко, Артур Шах, Василь Дебич, Олександр Фетько, Максим Скороход та Дмитро Коваленко. Також у заявку потраплятимуть деякі футболісти основної команди.

Передбачається, що головному тренеру ФК "Карпати" Андрію Тлумаку допомагатиме готувати другу команду відомий фахівець Володимир Вільчинський, який нещодавно долучився до тренерського штабу клубу. Наприкінці 90-х та на початку 2000-х Володимир Нестерович виступав за "Карпати", а згодом розпочав тренерську діяльність. Вільчинський донедавна працював з командою "левів" U-17, а минулого року став переможцем у номінації "Найкращий тренер ДЮФЛ".

Напередодні старту дебютного сезону у Прем’єр-лізі Львівщини Володимир Нестерович розповів про процес комплектації новоствореної команди: "Зараз чимало вихованців нашої Академії отримали запрошення в основну команду львівських "Карпат". Для того, щоб вони мали стабільну ігрову практику, було ухвалено рішення про створення "Карпат-2". Крім того, якщо виникне потреба відновитися після травми, гравець матиме змогу виступати за "Карпати-2" і набирати форму. Основа нашого колективу – це футболісти "Карпат" U-17 зразка минулого сезону та ще два гравці з міста Володимира (Волинської області): Артем Борис та Вадим Сидун. Також ми залучили до команди трьох вихованців КЗ ДЮСШ "Карпати": Віталія Гайдучка, Юрія Винницького та Владислава Козака".

Згодом повідомимо детальнішу інформацію щодо формату змагань та наших суперників.