П’ять гравців залишають "Карпати"

23 грудня 2021 р.
KRAL5378
20-го січня львівські "Карпати" розпочнуть підготовку до чемпіонату. Команда пройде медогляд та готуватиметься у Львові. За цей час карпатівці зіграють кілька контрольних матчів. А вже 11-го лютого підопічні Андрія Тлумака вирушать на тренувальний збір до Туреччини, який триватиме місяць. На закордонному зборі "леви" також планують провести декілька спарингів.
KRAL5378

Крім того, стало відомо, хто залишає команду. "Зелено-білі" попрощалися з воротарем Остапом Вульчиним, який так і не зіграв жодного матчу за "левів". Не гратиме у новому році за "Карпати" і захисник Денис Притиковський (6 матчів, 1 гол), який розпочинав сезон, як основний гравець, але не зумів в подальшому виграти конкуренцію у своїх партнерів та закріпитися в основі. Крім того, попрощалися з "Карпатами" півзахисник Олександр Єрмаченко (15 матчів) та два футболісти групи атаки: Ігор Богач (9 матчів) та Нікіта Чіпак (не зіграв жодного поєдинку і лише одного разу потрапив у заявку на гру).

Керівництво та тренерський штаб "зелено-білих" дякує гравцям, які стали частиною відроджених "Карпат" і бажає успіхів у подальшій футбольній кар’єрі!