Гвардіола розкритикував ЄС і НАТО та підтримка України на Євроарені

10 березня 2022 р.
IMG_1744
Триває 15-ий день героїчного опору України у боротьбі з агресором. Нас продовжує підтримувати футбольна спільнота. Зокрема, увагу до українських проблем привернули на матчах Ліги чемпіонів і Ліги Європи. З вогняним монологом стосовно українських проблем виступив іспанський тренер Хосеп Гвардіола, який розкритикував НАТО, ЄС та США.
IMG_1744

Головний тренер "Манчестер Сіті" заявив: "Український народ ніколи не забуде про те, що з ним зробили. Бути вдома, ходити до школи, їсти, вечеряти – за рішенням однієї людини країна зруйнована", – сказав Гвардіола.

Також тренер "містян" оцінив зусилля західних партнерів в контексті допомоги Україні: "Де НАТО? Де Сполучені Штати Америки? Де Європейський Союз? Пізно намагатися знайти мирне рішення. Це синонім абсолютного провалу політичних організацій, – вважає екстренер "Барселони" та "Баварії". – Здається, що вони існують лише для того, щоб ми могли жити трохи краще, а насправді це провал. Зрештою, ми ті, хто працює та сплачує податки всього світу. Їм потрібно турбуватися про те, щоб ці речі не відбувалися. Усі вони невдахи", – цитує Гвардіолу іспанське видання larazon.es.

IMG_1747

8-го та 9-го березня відбулися матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи. Мюнхенська "Баварія" продовжує активно висловлювати слова підтримки нашій державі. Під час поєдинку команди Нагельсманна проти австрійського "Зальцбурга" кутові прапорці на стадіоні "Allianz Arena" майоріли синьо-жовтими барвами, а на рекламних щитах красувався напис "peace – мир".

IMG_1745

Голкіпер баварців Мануель Ноєр повернувся на футбольне поле після невеликого ушкодження та вийшов на гру із синьо-жовтою капітанською пов’язкою.

IMG_1746

Іспанський "Бетіс" теж не залишився осторонь українських проблем. На перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи проти німецького "Айнтрахта" севільці вийшли на розминку в синьо-жовтих футболках з гаслом "Stop War".

IMG_1740

Перед стартом поєдинку вболівальники на "Беніто Вільямарін" вивісили банер із закликом до миру.

IMG_1741

Відзначаємо чергову порцію підтримки від "Манчестер Сіті". Нагадаємо, що за команду Гвардіоли виступає український футболіст Олександр Зінченко.

IMG_1742

Місцеві вболівальники продовжують активно підтримувати нашого гравця, а також всю країну.

IMG_1743

Боремося проти агресора разом! Дякуємо кожному за підтримку! Слава Україні!