Гуманітарна допомога від "Боруссії" (Дортмунд) та підтримка фанатів загребського "Динамо"

13 березня 2022 р.
image (6)
Повномасштабна війна на території нашої України триває. Футбольні клуби продовжують активно підтримувати нашу країну у боротьбі з агресором, а деякі допомагають матеріально.
image (6)

Починаючи з 24-го лютого дортмундська "Боруссія" активно підтримує Україну та допомагає нашій державі в боротьбі проти російських терористів. Окрім теплих слів підтримки, "джмелі" постійно надають Україні гуманітарну допомогу. Спочатку дортмундці зібрали 160 тонн медикаментів, а зараз виготовили спеціальну форму до недільного матчу проти "Армінії". Лімітовану серію футболок реалізували у офіційному фан-шопі за 58,49 євро, а всі виручені кошти будуть передані в Україну.

IMG_1760

Слова підтримки нашій Батьківщині висловили вболівальники загребського "Динамо". Під час матчу проти "Хайдука" фанати динамівців вивісили банер з написом "Слава Україні! Героям Слава!" Також вони прикрасили свій сектор синьо-жовтими кольорами.

IMG_1758

Французький "Лілль" вийшов на гру проти "Сент-Етьєна" у класичній домашній формі з написом "United for peace". Перед стартом поєдинку команди зробили фотографію з банером і аналогічним підписом.

IMG_1761

У всіх матчах 26-го туру німецької Бундесліги використовується спеціальний м’яч з прапором України та підписом "Stand with Ukraine".

IMG_1762

Ми дякуємо усім, хто долучається до активної боротьби з окупантом і підтримує Україну на всіх теренах Європи!