"Головне завдання – це перемога у війні": Амбросій Чачуа – про ЗСУ, "Карпати" та свою мрію

29 вересня 2022 р.
KRAL9637
Півзахисник "левів" Амбросій Чачуа став другим гостем нашої рубрики "Питання є?". Амбросій був відвертим і розповів чимало цікавого. Ми зібрали для вас головні цитати півзахисника "Карпат".
KRAL9637

"Ми виженемо ворога з нашої землі"

"Звичайно, що зараз відбувається абсолютна переоцінка цінностей у житті. Для нас усіх початок повномасштабної війни був неочікуваним. Це важкий період для всієї України. Але ми сильні. Я вірю, що ми вистоїмо, а кожен допомагає, чим може. Сподіваюсь, що ми виженемо ворога з нашої землі якнайшвидше. Найприємніша подія ще очікує нас з вами – це перемога України у війні. Ми дуже вдячні Збройним Силам України, адже завдяки їм вдалося розпочати чемпіонат. Тому що для нас це дуже важливо. І для воїнів, які нас захищають, теж. Бо вони люблять футбол. Тим самим, ми об’єднуємо всю країну. Кожної вільної хвилини я стежу за новинами і подіями, які відбуваються в Україні".

RCH05683

"Головне завдання – це перемога у війні"

"На сьогодні головне завдання для всіх нас – це перемога на фронті у цій страшній війні. Вже після того, я вірю, що нам вдасться виконати завдання і повернути "Карпати" на рівень УПЛ, як мінімум. Я би хотів зіграти у Лізі чемпіонів з "Карпатами".

KRAL9821

"Карпати" – це мій рідний клуб"

"Я навіть не роздумував над тим, чи потрібно переходити в "Карпати" з луцької "Волині". За три місяці до завершення мого контракту з луцьким клубом ми поговорили з Андрієм Тлумаком. Я відразу погодився і сказав, що влітку перейду в "Карпати". У мене були ще пропозиції з інших команд, але я їх вже не розглядав, бо дав слово Андрію Богдановичу, що перейду в "Карпати". Для мене це рідний клуб, який мене виховав і мені захотілося у такий нелегкий час, починаючи з Другої ліги, повернути команду на високий рівень".

KRP_6668

"Моя мрія – отримати виклик до збірної України"

"Мрія кожного професійного футболіста – отримати виклик до національної збірної України. Для цього потрібно – спочатку вийти з "Карпатами" в УПЛ, а ще грати у єврокубках. І тоді ця мрія може стати реальністю. Все має бути поступово, крок за кроком".

soccer_Karpaty_vs_Mariupol_3-0_(KRAWS-Х)_0423

"Хотів би випити кави з Мессі та Зеленським"

"З якою знаменитістю випив би чашку львівської кави? З Ліонелем Мессі. Якщо обирати з-поміж українців, то з нашим президентом Володимиром Зеленським. Не знаю, щоб у нього запитав. Просто подякував би йому, що він у такий нелегкий для нашої країни час, перебуває в Україні, нікуди не втік. Спочатку зустрівся би із Зеленським, а потім вже з Мессі".