Гнатів, Сидун та Абрамчук – найкращі у 17-му турі Другої ліги

15 листопада 2023 р.
Лев
Спортивний ресурс SportArena.com назвав символічну збірну 17-го туру Другої ліги України сезону 23/24. Найкращим тренером туру став Роман Гнатів, а героєм туру визнано Вадима Сидуна. Крім того, Олександр Абрамчук став найкращим молодим гравцем туру.
TYS_8539_karp2_kudrivka22_10_2023

Нападник – Вадим Сидун (“Карпати-2” Львів)

“Чайка” щойно вирвалася в лідери, як піднесла гучну сенсацію, поступившись вдома другій команді першолігових “Карпат” (це перша втрата очок команди Сизихіна в Макарові). Головним героєм матчу став 18-річний нападник гостей Сидун. Це він відкрив рахунок, зігравши на добиванні після стандарту, а потім вистелив гольові передачі на Абрамчука та Скорохода. Сенсаційна перемога львів’ян призвела до чергової зміни лідера.

hero_17_files-02

Тренер туру – Роман Гнатів (“Карпати-2” Львів)

В гості до лідера “Карпати-2” прибули не те, що без посилення з першої клубної команди, а навіть без повної власної обойми (був дискваліфікований лівий вінгер Фетько – один із найбільш результативних гравців львівської “двієчки”, а в запасі відсидів найбільш досвідчений гравець команди – Кожанов). Тим не менш, навіть на важкому полі та при значній перевазі суперників у загальнокомандному досвіді, “левенята” змогли забити з добивання при стандарті, а потім провести кілька разючих, високошвидкісних атак, закріпивши свою перевагу. Курйозний гол із кутового від господарів не зміг зірвати сенсацію – у Другої ліги знову новий лідер.

trener_17_1_files-02

Найкращий молодий гравець туру – Олександр Абрамчук (“Карпати-2” Львів).

У віці 16 років і 165 днів Абрамчук став наймолодшим голеадором поточної першості. Вийшовши в Макарові, що на Київщині, на другий тайм матчу проти лідера турніру – “Чайки”, Олександр пожвавив гру своєї команди та менш як за 10 хвилин із передачі Сидуна подвоїв перевагу гостей. Це пам’ятний дебютний гол Абрамчука в змаганнях ПФЛ.

TYS_8234_karp2_kudrivka22_10_2023

Символічна збірна 17-го туру Другої ліги України сезону 23/24.

Воротар – Максим Коваленко (ПФК “Звягель”).

Правий захисник – Ілля Чередниченко (ПФК “Звягель”).

Центральні захисники: Дмитро Махнєв (“ЮКСА” Тарасівка) та Магомед Кратов (“Локомотив” Київ).

Лівий захисник – Андрій Дедяєв (“Дружба” Мирівка).

Центральний півзахисник – Антон Євдокимов (“ЮКСА” Тарасівка).

Правий півзахисник – Богдан Оринчак (ПФК “Звягель”).

Атакувальний півзахисник – Матеус (“ЮКСА” Тарасівка).

Лівий півзахисник – Артем Єсаулов (“Локомотив” Київ).

Нападники: Артур Загорулько (“Нива” Вінниця) та Вадим Сидун (“Карпати-2” Львів).

Тренер туру – Роман Гнатів (“Карпати-2” Львів).

zbirna_17_files-02

Джерело SportArena.com