“Гімназіада”: АФ “Карпати” U-17 здобули перемогу над ДЮСШ “Рух”

04 березня 2024 р.
Лев
У понеділок, 4-го березня, розпочались зональні змагання “Гімназіади-2024”. Команда Академії Футболу “Карпати” (Львів) U-17 провела поєдинок проти ДЮСШ “Рух” U-17. Обидві команди представляють Львівську область на цьому турнірі. Окрім “Карпат” та “Руху”, в групі “А” ще опинились команди Волинської та Миколаївської областей. Згідно з регламентом змагань матч складається з двох таймів по 30 хвилин. Переможець квартету вийде у фінальний етап турніру, який відбудеться в Києві.
TYS_0650110224

АФ “Карпати” – ДЮСШ “Рух” – 3:0

Голи: Резнік, 34, Грибеник, 46, Максимчук, 60+1.

Склад “Карпат”: Фандист, Кокодиняк, Черненко, Грабовенський, Комарениць, Резнік (Тлумак), Малиш (Дмитришин), Орошкевич (Бондарук), Грибеник, Смаглій (Шопронку), Пилипчук (Максимчук).

Тренери: Тарас Павліш та Олег Родін.

Карпатівці активно розпочали поєдинок та з перших хвилин матчу загрожували воротам суперника. У першій половині зустрічі “зелено-білі” створили чимало можливостей, щоб відкрити рахунок, але їм це не вдалося зробити. Однак вже на початку другого тайму підопічні Павліша та Родіна змінили рахунок у зустрічі. Антон Максимчук віддав передачу з флангу, а Ігор Грибеник пропустив між ніг – м’яч опинився у Владислава Резніка, який завдав влучного удару з 14-ти метрів – 1:0.

На 46-й хвилині “леви” подвоїли свою перевагу. Денис Бондарук змістився у серелину поля та віддав передачу поміж двох центральних захисників суперника, тим самим вивівши віч-на-віч з кіпером “Руху” Ігоря Грибеника. Форвард “Карпат” впевнено реалізував цю можливість – 2:0.

Наприкінці поєдинку карпатівці забили втретє та встановили фінальний рахунок матчу 3:0. Тарас Дмитришин асистував Антону Максимчуку, який, як і Грибеник, вдало реалізував вихід віч-на-віч з воротарем “жовто-чорних”.

Наступний поєдинок “Карпати” проведуть у вівторок, 5-го березня. Суперником “зелено-білих” буде збірна Волинської області. Матч розпочнеться о 13:20 у Винниках.