Джаред Хаса – гравець "Карпат"

12 березня 2024 р.
Лев
"Зелено-білі" підсилилися 26-річним правим вінгером, контракт якого із клубом діятиме до 30 червня 2025 року. Джаред Хаса гратиме за "Карпати" під 14-м номером.
шаблон-19х9-Хаса

Уродженець Демократичної Республіки Конго донедавна виступав за ізраїльський "Маккабі" з Петах-Тікви. Минулий сезон Хаса провів на Кіпрі, де був ключовим виконавцем футбольного клубу АЕЛ з Лімасола. Ще раніше Джаред грав у Франції за "Гавр" та "По" і у Швейцарії за "Фрібур" та "Сьон".

"Мене чудово зустріли у "Карпатах". Керівництво клубу, футболісти, персонал – я відчув підтримку від усіх. У Львові мені дуже сподобалося, тут фантастичні люди. Я спілкуюся англійською та французькою, але докладу усіх зусиль, щоб комунікувати українською мовою", – розповідає Хаса.

Новачок "зелено-білих" номінально є правим вінгером, однак може зіграти й на протилежному фланзі. На дитячому та юнацькому рівнях Джаред виступав на позиції форварда. "У минулому сезоні я грав за АЕЛ на Кіпрі, у 29 матчах забив один гол і оформив п'ять асистів. Та я можу набагато краще і хочу довести це тут. Мої партнери та вболівальники “Карпат” можуть на мене розраховувати – я зроблю усе залежне від мене, щоб допомогти команді".

ДОСЬЄ

Джаред Хаса

Дата народження: 04.11.1997

Місце народження: Кіншаса (ДР Конго)

Вік: 26

Зріст: 189 см

Вага: 83 кг

Позиція: правий півзахисник