Друга ліга. “Звягель” – “Карпати-2”. Прев’ю

21 квітня 2024 р.
Лев
Львівські "Карпати-2" в рамках 25-го туру Другої ліги сезону 23/24 на виїзді зіграють проти "Звягеля". Матч відбудеться 21-го квітня о 12:30.
047A4075.jpg

Суперник

Футбольний клуб “Звягель” є одним з головних претендентів на перемогу в Другій лізі. Колектив з Житомирщини посідає другу сходинку в турнірній таблиці із 50-ма заліковими пунктами в активі. Стільки ж в лідера – “ЮКСА”, однак представники Київської області мають гру в запасі. Минулий тур “Звягель” пропускав. Варто зазначити, що майбутні суперники львів’ян мають найкращу атаку в лізі – 56 забитих м’ячів (при 14 пропущених).

Найкращим бомбардиром чемпіонату є колишній гравець “Звягеля” Денис Ндукве, який зараз захищає кольори житомирського "Полісся". На його рахунку 15 голів у 16 матчах. Напередодні поєдинку проти “левів” “Звягель” очолив Юрій Вірт. Також до команди приєднався колишній гравець “Дніпра”, “Інгульця” та “Вереса” Андрій Блізніченко.

Поєдинок першого кола між "Карпатами-2" та "Звягелем" завершився поразкою львів’ян з рахунком 0:2.

Поточна форма

У минулому матчі "Карпати-2" здобули мінімальну перемогу над “Тростянцем – 1:0. На 27-й хвилині Дмитро Іродовський потужним ударом з-за меж штрафного майданчика вирішив долю матчу. Попередній поєдинок “Звягеля” датований 12 квітня. В рамках 23-го туру команда з Житомирщини розгромила “Реал-Фарму” 3:0.

"Карпати-2" відстають від "Звягеля" у турнірній таблиці на 18 очок. У підопічних Романа Гнатіва 32 залікових пункти, в активі суперника 50 очок.

Кадрова ситуація

У обидвох команд немає дискваліфікованих футболістів.

Дата та місце

21 квітня, 12:30, м. Звягель, стадіон “Авангард”.

Арбітри

Головним арбітром зустрічі буде Віталій Соловйов (Одеса). На лініях йому допомагатимуть Антон Андрусяк (Суми) та Анастасія Резнік (Київська обл). Четвертий арбітр – Олександр Лапицький (Житомир). Спостерігач арбітражу – Іван Карпина (Київська обл).

Трансляція

Пряма трансляція матчу відбудеться на YouTube-каналі ПФЛ.