Друга ліга. “Нива”(Вінниця) – “Карпати-2” (Львів). Прев’ю

12 вересня 2023 р.
Лев
Львівські “Карпати-2” в рамках 7-го туру Другої ліги України сезону 23/24 зіграють на виїзді проти вінницької “Ниви”. Матч відбудеться 13-го вересня. Початок гри о 14:00.
TYS_3156_08_09_2023

Суперник

Вінницька “Нива” виступає у Другій лізі України, починаючи з сезону 2016/2017. Найкращий результат вінничани показали у чемпіонаті 17/18, коли фінішували третіми у своїй групі. У минулому сезоні “Нива” стала четвертою з 35-ма балами в активі. Головним тренером команди з Вінниці є Юрій Ярошенко. Також слід додати, що президент “Ниви” Артур Загорулько, є одночасно і нападником вінницького колективу. У цьому сезоні 30-річний форвард зіграв у чотирьох матчах і відзначився шістьма голами. Саме Загорулько очолює бомбардирську гонку в Другій лізі.

“Нива” зустрічалась із “Карпатами” у Другій лізі в сезоні 21/22. Тоді “леви” здолали суперника з рахунком 2:1.

Поточна форма

Карпатівці у минулому турі здобули свою другу перемогу в поточному сезоні. Підопічні Романа Гнатіва обіграли одеську “Реал Фарму” на стадіоні “Україна” з рахунком 2:1. Таким чином, львів’яни мають у своєму активі шість залікових балів.

“Нива” розпочала сезон невдало, зазнавши двох поразок. Спочатку команда Ярошенка програла “Звягелю”, а згодом “Дружбі”. Однак після цього вінничани перемогли “Кудрівку”, двічі зіграли внічию з “Рухом” і “Скалою 1911”. А у попередньому турі вони розгромили миколаївський “Васт” з рахунком 5:1. До речі, Загорулько в цьому матчі оформив покер. Попри це, відстань між “Карпатами-2” та “Нивою” складає лише два пункти.

Кадрова ситуація

“Карпати-2” можуть розраховувати в середу на Владислава Резніка та Назара Домчака, які були викликані до лав юнацької збірної України U-17. Слід додати, що в обидвох команд немає дискваліфікованих гравців на очне протистояння.

Дата та місце

13 вересня, 14:00, м. Вінниця, “Центральний міський стадіон”.

Арбітри

Головний рефері зустрічі – Іван Мандзюк (Тернопільська область). Йому допомагатимуть асистенти: Дмитро Кіцкай та Олег Мімнонов (обидва – Тернопільська область). Четвертий арбітр – Артем Гординський (Вінниця). Спостерігач арбітражу – Андрій Петров (Хмельницький).

Трансляція

Пряма трансляція матчу запланована на YouTube-каналі “Професіональна футбольна ліга України”.