Друга ліга. "Нива" – "Карпати" – 1:2

25 вересня 2021 р.
огляд.00_02_26_10.Still002в.jpg
огляд.00_02_26_10.Still002в.jpg

Друга ліга. Група "А". 2021/2022. 10 тур

25 вересня. Початок – 14:00. Вінниця. "Центральний міський стадіон".

Арбітр – Ігор Бич (Київ).

Асистенти арбітра: Микола Кузьменко та Сергій Старча (обидва – Київ).

Четвертий арбітр – Юрій Гординський (Вінниця).

Спостерігач арбітражу – Михайло Митровський (Ужгород).

"Нива": Шкарбан, Бондар, Петрик, Хохлов, Слінкін (Борячук, 59), Калітов (Гемега, 83), Громок (Козьбан, 78), Зеленевич (Кучер, 59), Худік, Загорулько (Георгієв, 61).

Запасні: Гурідов, Костюк, Брижчук, Сербул, Чухно, Граматік.

Головний тренер – Володимир Циткін.

"Карпати": Сілецький, Сімінін, Болденков, Лобай, Ткачук, Чачуа, Приймак (Буднік, 64), Галенков, Дударенко (Повалій, 41), Кожанов (Богач, 88, Єрмаченко, 90+7), Гуменюк (Заставний, 90+2).

Запасні: Кучинський, Притиковський.

Головний тренер – Андрій Тлумак.

Голи: Загорулько, 13 – Кожанов, 68, Гуменюк, 73.

Попередження: Громок, 78 – Сімінін, 49.

Вилучення – Маляренко, 40.

Львівські "Карпати" здобувають вольову перемогу в матчі проти вінницької "Ниви".

Вже на 3-ій хвилині матчу м’яч опинився у сітці воріт вінницької "Ниви". Однак арбітр зафіксував офсайд і гол Олександра Дударенка не зарахували. Відзначимо, що львів’яни відразу заволоділи ініціативою та хотіли відзначитися швидким забитим м’ячем. Зокрема, Максим Гуменюк завдавав удару з меж штрафного майданчика, але форварду "Карпат" забракло влучності.

Господарі поля відповідали своїми атаками. Спочатку Ігор Маляренко пробивав головою, однак м’яч влучив у поперечку. І все ж незабаром вінничани реалізували свою нагоду. Артур Загорулько продемонстрував дриблінг, обіграв декількох захисників і голкіпера "Карпат" та завдавав удару вже у порожні ворота "зелено-білих" – 1:0.

На 27-ій хвилині Денис Кожанов виконував штрафний удар – голкіпер "Ниви" врятував свою команду. У наступній атаці Кожанов прострілював на дальню стійку, але Андрій Ткачук не встиг до м’яча. Вінницька команда відповіла потужним пострілом Загорулька – розкішний сейв Сілецького. На 31-ій хвилині Амбросій Чачуа мав чудовий шанс зрівняти рахунок. Проте захисник господарів вибив м’яч після його удару з лінії воріт.

Наприкінці першого тайму на фланзі Маляренко зіграв прямою ногою в голову Сергію Сімініну. Червона картка для гравця вінницької "Ниви". Після допомоги лікарів наш захисник зумів продовжити гру. Львів’яни з усіх сил намагалися ще до перерви зрівняти рахунок. Однак їм не вдалося цього зробити.

На старті другого тайму підопічні Андрія Тлумака дуже активно діяли біля воріт опонента. Удар Дениса Галенкова парирував кіпер "Ниви", а Гуменюк не зумів вдало зіграти на добиванні. Після цього Кожанов наважився на дальній удар зі штрафного, але м’яч пролетів над поперечкою. Загалом карпатівці виглядали набагато краще суперника, але їм просто не щастило у реалізації моментів.

На 68-ій хвилині "леви" зрівняли рахунок. Галенков здійснив божевільний рейд по правому фланзі та на шаленій швидкості увірвався у штрафний майданчик. 77-ий номер "Карпат" віддав точну передачу на Кожанова, який розстріляв ворота "Ниви" – 1:1. А вже через п’ять хвилин "зелено-білі" вийшли вперед. Кожанов розібрався із захисниками суперника, асистував Гуменюку, а Максим переправив м’яч у порожні ворота вінничан – 1:2!

Вітаємо хлопців із заслуженою та вольовою перемогою на виїзді! Команда у хорошому настрої повертатиметься до Львова.