Друга ліга. “Локомотив” – “Карпати-2” – 1:1

16 жовтня 2023 р.
Лев
У матчі з двома вилученнями та безліччю жовтих карток команди сильнішого не виявили. “Локомотив” і “Карпати-2” обмінялися забитими м’ячами та зіграли внічию 1:1.
TYS_2546 (1)

Друга ліга. Сезон 2023/2024. 13 тур

"Локомотив" (Київ) – "Карпати-2" (Львів)

16 жовтня. 12:30. Київ. НТК “ім. В. Баннікова”

Арбітр – Вероніка Васильченко (Словʼянськ).

Асистенти: Анастасія Резнік (Київська область) та Ірина Голіяк (Миколаївська область).

Четвертий арбітр – Роман Галіцин (Суми).

Спостерігач арбітражу – Руслан Кисельов (Суми).

"Локомотив": Митрушин, Блазунь, Сидоренко, Сухомлинов, Тітаренко, Мельниченко, Жуков (Козішкурт, 63), Овчаренко (Єсаулов, 55), Романов (Уманець, 46), Сахненко, Козій (Богдан, 55).

Запасні: Абрамов, Панченко, Арутюнян, Каранга, Кратов, Марченко, Пестрецов.

Головний тренер – Вадим Лазоренко.

"Карпати-2": Домчак, Катрич, Савчин, Ілюхін, Гайдучок, Скороход, Бойченюк (Копил, 70), Дебич (Рожко, 46), Резнік (Абрамчук, 46), Кожанов (Пилипчук, 79), Сидун (Лєгостаєв, 71).

Запасні: Борис, Карпів, Кулик.

Старший тренер – Роман Гнатів.

Голи: Тітаренко, 89 (пен.) – Сидун, 10.

Попередження: Тітаренко, 5, Єсаулов, 76, Сухомлинов, 86, Сахненко, 90+2 – Резнік, 29, Гайдучок, 36, Дебич, 45+1, Кожанов, 52, Абрамчук, 61, Катрич, 66, Лєгостаєв, 75, Домчак, 81.

Вилучення: Блазунь, 69 – Скороход, 69.

Гол Сидуна та обмаль моментів

Перший момент у матчі виник біля воріт господарів. На третій хвилині карпатівці заробили право на штрафний удар, який швидко розіграли Денис Кожанов і Василь Дебич. Останній намагався виконати простріл у штрафний майданчик киян, але захисники “Локомотива” заблокували передачу Дебича.

“Залізничники” відповіли дальнім ударом від Дмитра Романова, однак кіпер “Карпат-2” Назар Домчак парирував цей постріл суперника. Проте на десятій хвилині “леви” все-таки відкрили рахунок у матчі. Денис Кожанов прострілив з правого флангу на ближню стійку, де захисників “Локомотива” випередив Вадим Сидун і відправив м’яч у сітку – 1:0 на користь “зелено-білих”.

Згодом подвоїти перевагу “левів” міг Максим Бойченюк. Хавбек пробивав по воротах господарів після передачі Кожанова, але м’яч пролетів над поперечкою. Загалом у першому таймі було чимало боротьби в центрі поля та не так багато моментів біля воріт обидвох команд. “Карпати-2” та “Локомотив” пішли на перерву за мінімальної переваги львів’ян 1:0.

Два вилучення, стійка Єсаулова та пенальті Тітаренка

Друга половина зустрічі розпочалась із серії кутових біля воріт господарів. Спочатку удар Володимира Савчина заблокували захисники “Локомотива”, а після наступного “корнера” кияни вибили м’яч з власного штрафного майданчика. У середині другого тайму відбулась сутичка між гравцями обидвох команд. У підсумку головна арбітриня матчу Вероніка Васильченко показала по червоній картці Максиму Скороходу та Владиславу Блазуню.

Після цього хороший момент зрівняти рахунок був у “Локо”. Артем Єсаулов завдав удару з меж штрафного майданчика – “Карпати-2” врятувала стійка. Львівʼяни відповіли ударом від Олександра Абрамчука – повз ворота.

На 88-й хвилині “Локомотив” заробив право на пенальті. Володимир Савчин сфолив у власному штрафному майданчику проти Рудольфа Сухомлинова. Пенальті взявся виконувати Тимур Тітаренко та реалізував його – 1:1. Арбітриня матчу компенсувала сім хвилин до основного часу другого тайму, однак більше команди не забивали.

Статистичні дані

– Вадим Сидун забив свій четвертий м’яч у цьому сезоні;

– Максим Скороход отримав першу червону картку “Карпат-2” у чемпіонаті;

– “Карпати-2” вперше в сезоні грають внічию.

Турнірне становище/наступний тур

У наступному турі “Карпати-2” вдома прийматимуть “Кудрівку”. Матч відбудеться у неділю, 22-го жовтня. Початок гри – 13:00. Після сьогоднішнього поєдинку підопічні Романа Гнатіва набрали 16 очок та продовжують перебувати у середині турнірної таблиці.