Друга ліга. "Кудрівка" – "Карпати-2". Прев’ю

17 травня 2024 р.
Лев
Львівські “Карпати-2” у суботу, 18-го травня, зіграють виїзний поєдинок проти “Кудрівки” з Чернігівської області. Матч відбудеться в рамках 29-го туру Другої ліги України сезону 23/24. Поєдинок розпочнеться о 12:30 на стадіоні “Кудрівка-Арена”.
TYS_8173_karp2_kudrivka22_10_2023

Суперник

Футбольний клуб “Кудрівка” проводить свій дебютний сезон на професійному рівні. Раніше представник Чернігівщини виступав на аматорському та обласному рівнях. А 2022-го року суботній опонент “”Карпат-2” здобув золоті нагороди місцевого чемпіонату, кубок і суперкубок Чернігівської області. Головним тренером “Кудрівки” є 44-річний Василь Баранов. Капітан команди – Денис Скепський. Найкращим бомбардиром “Кудрівки” є Данило Гармаш, у якого чотири забитих м’ячі у 19-ти матчах.

Поточна форма

У минулому турі “Кудрівка” вдома програла “Дружбі” з рахунком 0:3. Натомість львів’яни також у домашньому поєдинку вирвали перемогу в київського “Локомотива” – 3:2. У тому матчі в складі “левів” дублем відзначився Матвій Буренко, ще один гол забив Дмитро Іродовський.

Майбутні суперники є сусідами у турнірній таблиці. “Кудрівка” займає шосту позицію, маючи в своєму активі 36 очок. Команда Василя Баранова у цьому сезоні здобула десять перемог, шість разів зіграла внічию та вісім разів поступилась. Різниця забитих і пропущених м'ячів 30-36.

“Карпати-2” дихають в спину чернігівцям, посідаючи сьому сходинку таблиці. “Зелено-білі” відстають від опонентів лише на один заліковий бал, проте мають кращу різницю забитих і пропущених голів (33-38). Загалом підопічні Романа Гнатіва у поточному сезоні виграли десять поєдинків, п’ять разів зіграли внічию та дев’ять разів поступилися.

Кадрова ситуація

У суботньому поєдинку “Кудрівці” точно не допоможе основний голеадор команди Данило Гармаш – форвард відбуває дискваліфікацію. "Зелено-білі" не можуть розраховувати на чотирьох гравців, які разом з командою Академії Футболу "Карпати" U-17, поїхали в Китай на чемпіонат світу серед школярів представляти збірну України. Голкіпер Назар Домчак, півзахисники Владислав Резнік і Олександр Абрамчук, а також форвард Данило Пилипчук не зіграють проти "Кудрівки" через участь у міжнародному турнірі в Китаї.

Дата та місце

18 травня, 12:30, м. Кудрівка, стадіон “Кудрівка-Арена”.

Арбітри

Головним рефері зустрічі призначено Владислава Грицая (Київська область). Йому допомагатимуть лайнсмени: Володимир Асмаковець (Чернігів) та Богдан Соколовський (Чернігів). Четвертий арбітр – Павло Децюк (Чернігів). Спостерігач арбітражу – Ігор Сидорук (Суми).

Трансляція

Пряма трансляція матчу відбудеться на YouTube-каналі ПФЛ.