Друга ліга. “Кремінь-2” – “Карпати-2”. Прев’ю

27 жовтня 2023 р.
Лев
Львівські “Карпати-2” проведуть виїзний поєдинок проти кременчуцького “Кременя-2” в рамках 15-го туру Другої ліги України сезону 23/24. Матч відбудеться у суботу, 28-го жовтня. Початок гри о 12:00.
TYS_8618 (1)

Суперник

"Кремінь-2” є другою командою кременчуцького “Кременя”, який зараз виступає у Першій лізі України в групі “Б”. Старшим тренером дублерів “Кременя” є Роман Локтіонов, який у минулому сезоні очолював основну команду з Кременчука. Зараз наставником першої команди є Ігор Климовський.

Капітаном “Кременя-2” є голкіпер Станіслав Оксененко, який навесні грав проти “Карпат” у Першій лізі у виїзному двобої у Кременчуці. Тоді 16-річний кіпер видав низку хороших сейвів, які не дозволили карпатівцям перемогти. Середній вік команди “Кремінь-2” – 18,6 років. До прикладу, в “Карпат-2” цей показник становить – 19,1.

Поточна форма

“Кремінь-2” перебуває на останньому місці в турнірній таблиці Другої ліги. Підопічні Локтіонова мають у своєму активі лише один заліковий бал (нічия 1:1 з “Вастом”). Решту поєдинків кременчуцька команда програла. Різниця забитих і пропущених – 6:39. “Карпати-2” розташувалися на дев’ятій сходинці з 16-ма балами в активі. Карпатівці здобули п’ять перемог, одного разу зіграли внічию та шість разів поступились. Львів’яни забили 19 м’ячів, натомість пропустили 23.

Кадрова ситуація

Обидві команди мають кадрові втрати перед очним поєдинком. “Кременю-2” не допоможуть відразу двоє гравців, які пропускатимуть тур через перебір жовтих карток. Це півзахисник Іван Заїченко в активі якого один гол у цьому сезоні та ще один хавбек Злат Златьєв. Старший тренер “Карпат-2” Роман Гнатів не може розраховувати на Максима Скорохода, який продовжує відбувати дискваліфікацію через вилучення в матчі проти “Локомотива”. Натомість у суботу зможуть зіграти Віталій Катрич і Віталій Гайдучок, які вже відбули свою дискваліфікацію через перебір жовтих карток.

Дата та місце

28 жовтня, 12:00, м. Кременчук, стадіон “Кремінь-Арена ім. О. Бабаєва”.

Арбітри

Головним рефері поєдинку буде Максим Скрипник з Київської області. Його асистентами будуть: Олександр Капленко (Кропивницький) та Олег Мімнонов (Тернопільська область). Четвертий арбітр – Павло Плєшко (Кременчук). Спостерігач арбітражу – Андрій Петров (Хмельницький).

Трансляція

Пряма трансляція матчу запланована на YouTube-каналі “Професіональна футбольна ліга України”.