Друга ліга. "Карпати" (Львів) – "Любомир" (Ставище). Прев’ю

10 жовтня 2021 р.
KRAL5794.JPG
Програму 13-го туру Другої ліги у групі "А" закриватиме протистояння команд, що перебувають на протилежних полюсах турнірної таблиці. Матч "Карпат" та "Любомира" розпочнеться у понеділок, 11 жовтня, о 19:00.
KRAL5794.JPG

Якщо у минулому домашньому поєдинку "зелено-білі" зустрічалися із суперником, який лише перемагав, то цього разу до Львова приїде команда, яка тільки поступається. Єдиним учасником Другої ліги, який не знає смаку перемог у цьому сезоні і взагалі не набирав очок, залишається "Любомир" зі Ставища.

У середу обидві команди провели важкі поєдинки. "Карпати" у Дунаївцях здолали "Епіцентр" (1:0), а представник Ставища нав'язав серйозний опір "Діназу" у дербі Київщини. Гості не без проблем перемогли 3:2.

Клуб зі Ставища було засновано у 2004-му році, однак цей сезон є дебютним для "Любомира" серед професіоналів. Раніше суперник "Карпат" виступав лише на обласному рівні. Одним з головних активів команди з Київщини є її наставник 56-річний Вадим Лазоренко. Цей досвідчений фахівець раніше асистував Віталію Кварцяному та Василю Сачку, а донедавна працював у тренерському штабі "Кривбасу".

Найстаршим футболістом у заявці "Любомира" є 28-річний Андрій Фаюк. За його плечами виступи у тернопільській "Ниві", "Гірник-Спорті" та "Металісті 1925". Чималий досвід має і Владислав Бобров, який грав за молодіжні команди "Таврії" і "Ворскли" та запорізький "Металург". Також за "Любомир" грають ексфутболісти інших команд з Київщини: "Діназу" та "Рубікону".

Зауважимо, що квитки на понеділковий матч можна придбати на gastroli.ua та на офіційному сайті "Карпат". Також реалізація перепусток відбуватиметься у касах стадіону у день гри.

Друга ліга, група "А" 2021/2022. 13 тур

"Карпати" (Львів) – "Любомир" (Ставище)

11 жовтня. Початок – 19:00. Львів. Стадіон "Україна"

Арбітр – Олександр Титов (Донецьк)

Асистенти арбітра: Владислав Дрикін (Рівне) та Ярослав Пилипенко (Кропивницький)

Четвертий арбітр – Степан Лапко (Львів)

Спостерігач арбітражу – Микола Левко (Чернівці)

Дискваліфікація: Артем Кияниця ("Любомир")

Трансляція: YouTube-канал "4 каналу".