Друга ліга. "Карпати" (Львів) – "Карпати" (Галич) – 4:0

18 вересня 2021 р.
KRAL5481.jpg
KRAL5481.jpg

Друга ліга. Група "А". 2021/2022. 9 тур

18 вересня. Початок – 17:00. Львів. Стадіон "Україна".

Арбітр – Ярослав Пєсоцький (Суми).

Асистенти арбітра: Сергій Наскалов (Мукачево) та Богдан Хімич (Київ).

Четвертий арбітр – Ярослав Леськів (Львівська область).

Спостерігач арбітражу – Василь Маковій (Чернівці).

"Карпати" (Львів): Сілецький, Сімінін, Болденков, Лобай (Маткобожик, 69), Ткачук, Чачуа, Приймак (Богач 59), Галенков (Тітунін, 76), Дударенко (Повалій, 46), Кожанов, Гуменюк (Єрмаченко, 76).

Запасні: Кучинський, Притиковський.

Головний тренер – Андрій Тлумак.

"Карпати" (Галич): Зеленський, Вичіжанін, Гілмар (Шевчук, 72), Калинчук, Бей, Сущак, Мордас (Лісовик, 61), Береза (Даніловський, 61), Лебедь, Давід (Дуван, 78), Мелінишин.

Запасні: Стегніцький, Мельничук, Малець.

Головний тренер – Любомир Вовчук.

Голи: Ткачук, 12, Гуменюк, 14, 58, Вичіжанін, 39 (автогол).

Попередження: Болденков, 34, Богач, 66 – Мелінишин, 44, Вичіжанін, 73.

Львівські "Карпати" здобувають третю перемогу поспіль. Підопічні Андрія Тлумака із розгромним рахунком перемагають команду з Івано-Франківщини.

Вже у дебюті зустрічі львів’яни створили перший момент. Денис Кожанов пробивав з-за меж штрафного майданчика, але м’яч після рикошету від гравця галицької команди пролетів повз ворота. Господарі поєдинку відразу заволоділи ініціативою та контролювали гру. Та вже на 12-ій хвилині матчу "леви" вийшли вперед. Удар Амбросія Чачуа парирував кіпер гостей Микита Зеленський, а на добиванні першим опинився Андрій Ткачук, який розстріляв ворота суперника – 1:0.

Через дві хвилини підопічні Андрія Тлумака подвоїли свою перевагу. Воротар команди з Івано-Франківщини віддав неточну передачу, яку перехопив Чачуа. Після цього м’ячем заволодів Максим Гуменюк, який вже завдав точного пострілу – 2:0. Згодом гра заспокоїлась, але "зелено-білі" продовжували атакувати. Галицькі "Карпати" відповідали своїми нагодами, проте надійно грала оборона господарів разом із нашим голкіпером Іваном Сілецьким.

На 39-ій хвилині рахунок поєдинку став 3:0. Кожанов виконав подачу з кутового, а гравець гостей Андрій Вичіжанін зрізав м’яч у власні ворота. На перерву команди пішли за комфортної переваги господарів.

Початок другого тайму був за львівськими "Карпатами". У них виникло кілька хороших моментів, але реалізувати їх не вдалося. Проте вже незабаром "леви" забили четвертий м’яч. Владислав Приймак віддав шедевральну передачу з центра поля на Дениса Галенкова, який класно прострілив у штрафний майданчик. Геніальну комбінацію "зелено-білих" завершив Гуменюк. Для якого цей гол вже був другим у сьогоднішньому протистоянні – 4:0.

На 70-ій хвилині гри виникла справжня пожежа у карному майданчику гостей. Удар Кожанова заблокували захисники, а Галенков не зумів влучити по м’ячу. Було дуже небезпечно біля воріт Зеленського. Усі намагання суперника відігратися ліквідовував Сілецький та оборона львівської команди. На 84-ій хвилині підопічні Андрія Тлумака знову відзначилися. Проте арбітр зафіксував офсайд у Іллі Повалія, тому взяття воріт не було зараховано.

Отож, вітаємо, хлопців із заслуженою перемогою над своїм суперником. Львів’яни не пропустили жодного голу в цьому матчі та забили чотири у ворота галицьких "Карпат".