Друга ліга. "Карпати" (Львів) – "Карпати" (Галич). Прев’ю

17 вересня 2021 р.
KRAL4979.JPG
У суботу, 18-го вересня, на стадіоні "Україна" відбудеться зустріч львівських "Карпат" та "Карпат" з Галича. Початок протистояння о 17:00.
KRAL4979.JPG

Команди є сусідами у турнірній таблиці – львів’яни йдуть п’ятими і випереджають суперників на два пункти. Нещодавно підопічні Андрія Тлумака та Любомира Вовчука зустрічалися в Кубку України. Долю напруженого двобою на "Україні" вирішив один гол, забитий нападником господарів Максимом Гуменюком.

Після цього команда із Галича поповнилася кількома новачками. Повернувся в Україну аргентинець з іспанським паспортом Лукас Патанеллі, який у минулому сезоні вже виступав за галицькі "Карпати". Також було заявлено оборонця Олександра Авраменка – він теж у минулому чемпіонаті грав у складі представника Івано-Франківщини. Ще два новобранці – легіонери з Аргентини. 19-річний півзахисник Ікер Скотто та 21-річний нападник Давід Вальєхо вже встигли дебютувати у новій команді в минулому турі.

Матч, що відбувся минулої суботи, виявився невдалим для команди з Галича. У домашньому поєдинку в Бурштині господарі зазнали мінімальної поразки від "Діназу" (0:1). До цього підопічні Вовчука перемогли у двох турах поспіль. Львівські "Карпати" до битви на "Україні" підходять у кращому настрої завдяки тріумфам над "Черніговом" (5:0) та "Буковиною" (2:1).

Нагадуємо, що квитки на суботню зустріч можна придбати на сайті gastroli.ua та на офіційному сайті "Карпат" у розділі "Квитки". Крім того, реалізація перепусток відбуватиметься у касах стадіону у день матчу зі сторін вулиць Стуса та Зеленої.

Друга ліга, група "А" 2021/2022. 9 тур

"Карпати" (Львів) – "Карпати" (Галич)

18 вересня. Початок – 17:00. Львів. Стадіон "Україна"

Арбітр – Ярослав Пєсоцький (Суми)

Асистенти арбітра: Сергій Наскалов (Мукачево) та Богдан Хімич (Київ).

Четвертий арбітр – Ярослав Леськів (Львівська область)

Спостерігач арбітражу – Василь Маковій (Чернівці)

Трансляція: 4 канал / YouTube-канал "4 каналу".