Друга ліга. "Карпати" (Львів) – "Діназ" (Вишгород). Прев’ю

26 листопада 2021 р.
DSC_6220
У суботу, 27-го листопада, львівські "Карпати" проведуть заключний поєдинок 2021-го року. Суперником команди Андрія Тлумака буде вишгородський "Діназ", один із претендентів на вихід до Першої ліги. Початок матчу на "Україні" о 17:00.
DSC_6220

Львів’яни підходять до протистояння, зберігаючи 12-матчеву переможну серію. До минулого туру "Діназ" також міг похвалитися успішним відрізком тривалістю у шість поєдинків, які завершувалися виключно перемогами. Однак у битві з "ЛНЗ" тріумфували черкасці 2:0.

У зустрічі провідних команд групи "А" вишгородці зазнали чималих втрат. Одразу для трьох основних гравців "Діназу" жовті картки, отримані у попередньому турі, виявилися четвертими у сезоні. Це означає, що Сергій Майборода, Олексій Бриженко та Роман Помазан пропустять двобій у Львові.

Попри це, у розпорядженні Володимира Бондаренка залишається чимало кваліфікованих виконавців з досвідом виступів на найвищому рівні. Владислав Леванідов, Сергій Старенький, Максим Банасевич, Сергій Ічанський та Євген Чепурненко у різний час виступали у Прем’єр-Лізі. Власне, Чепурненко є одним із найкращих бомбардирів ліги з 10-ма голами. Аналогічний показник у капітана "Карпат" Дениса Кожанова. Відтак, матч у Львові стане особливим протистоянням двох бомбардирів.

Ще один важливий підтекст суботньої гри – бажання "зелено-білих" взяти реванш за одну з двох поразок у Другій лізі. У серпневому поєдинку першого кола львів’яни мінімально поступилися 0:1. Долю зустрічі у Демидові вирішив реалізований Чепурненком пенальті.

Матч на "Україні" також матиме важливе значення для верхньої частини турнірної таблиці. Чи зможуть "Карпати" піти на зимову перерву у статусі лідера групи "А"? Чи відбудеться реванш? Чи зуміє "Діназ" скоротити відставання від лідерів і ще більше загострити боротьбу за путівку у Першу лігу? Відповіді на ці запитання отримаємо вже незабаром.

Друга ліга. Група "А". Сезон 2021/2022. 20 тур

"Карпати" (Львів) – "Діназ" (Вишгород)

27 листопада. Початок – 17:00. Львів. Стадіон "Україна"

Арбітр – Ігор Сташук (Чернігів)

Асистенти арбітра: Олексій Гавеля (Кривий Ріг) та Максим Катющев (Одеса)

Четвертий арбітр – Ярослав Леськів (Львівська область)

Спостерігач арбітражу – Михайло Митровський (Ужгород)

Дискваліфікація: Олексій Бриженко, Сергій Майборода, Роман Помазан (усі – "Діназ")

Трансляція: "4 канал" / YouTube-канал "4 каналу".