Друга ліга. "Карпати" – "Любомир" – 2:0

11 жовтня 2021 р.
KRAL9643.jpg
KRAL9643.jpg

Друга ліга. Група "А". 2021/2022. 13 тур

11 жовтня. Початок – 19:00. Львів. Стадіон "Україна".

Арбітр – Олександр Титов (Донецьк).

Асистенти арбітра: Владислав Дрикін (Рівне) та Ярослав Пилипенко (Кропивницький).

Четвертий арбітр – Степан Лапко (Львів).

Спостерігач арбітражу – Микола Левко (Чернівці).

"Карпати": Сілецький, Сімінін, Болденков, Лобай, Галенков, Заставний (Дударенко, 25), Приймак (Чачуа, 46), Ткачук, Кожанов (Маткобожик, 90), Повалій (Буднік, 70), Гуменюк (Єрмаченко, 79).

Запасні: Кучинський, Тітунін.

Головний тренер – Андрій Тлумак.

“Любомир”: Черниш, Мельничук, Ібадов, Бобров, Тимошенко, Марчук, Жданов (Павленко, 87), Шишкін, Ніколашин, Козій (Бондар, 60), Терещенко (Комісар, 44, Марченко, 77).

Запасні: Овчаров, Добровольський, Юрченко.

Головний тренер – Вадим Лазоренко.

Голи: Болденков, 19, Кожанов, 69.

Попередження: Шишкін, 9, Ніколашин, 68.

На стадіоні "Україна" у Львові підопічні Андрія Тлумака здобули впевнену перемогу над "Любомиром" зі Ставища з рахунком 2:0. Для "Карпат" вона стала сьомою поспіль.

Зі стартових хвилин карпатівці продемонстрували статус господаря матчу. "Зелено-білі" спокійно контролювали гру і створювали моменти. Перша нагода виникла у Володимира Заставного. Латераль "Карпат" завдавав удару головою після навісу з правого флангу, але м’яч пролетів вище воріт. Згодом пробивав Ілля Повалій – знову неточно.

Насичена оборона гостей зупиняла значну більшість атак суперника. Однак на 19-й хвилині "леви" вдало скористалися "стандартом". Денис Кожанов заробив право на штрафний удар поблизу штрафного майданчика гостей. Сам капітан "Карпат" і виконав класну подачу, а Валерій Болденков переправив м’яч у ворота "Любомира" – 1:0!

Невдовзі команда з Київщини відповіла своїм моментом. Ілля Терещенко пробивав практично з лінії штрафного майданчика, але Іван Сілецький впорався з його ударом. Після забитого м’яча "зелено-білі" продовжували атакувати та загрожувати воротам опонента. У складі "Любомира" всю гостроту створював форвард Терещенко, який через травму залишив поле наприкінці першого тайму.

По перерві хорошу нагоду відзначитися мав Максим Гуменюк. Він отримав передачу від Дениса Галенкова і з кількох метрів пробивав по воротах – гостей врятувала стійка. Підопічні Андрія Тлумака продовжували атакувати, проте їм не щастило з реалізацією. Та все ж на 69-ій хвилині "левам" вдалося подвоїти свою перевагу. Амбросій Чачуа віддав точну передачу на Кожанова, який завдав влучного пострілу та не залишив жодних шансів кіперу "Любомира" – 2:0!

До фінального свистка карпатівці намагалися збільшити перевагу, утім більше цього вечора вони не забивали. Відтак, чергова перемога "зелено-білих". У наступному турі "Карпати" на виїзді зіграють проти "Чайки". Матч відбудеться 16-го жовтня та розпочнеться о 15:00.