Друга ліга. “Карпати-2” – “Тростянець”. Прев’ю

16 квітня 2024 р.
Лев
Львівські "Карпати-2" в рамках 24-го туру Другої ліги України сезону 23/24 вдома прийматимуть "Тростянець". Матч відбудеться 17-го квітня о 13:00.
TYS_2378_111023

Суперник

Футбольний клуб "Тростянець" посідає 12-те місце у турнірній таблиці Другої ліги. Підопічні Валерія Шаповалова мають в активі 17 залікових пунктів. Команда, яка протистоятиме “левам”, має від’ємний показник забитих/пропущених. За 20 матчів цього сезону "Тростянець" 16 разів відзначився у воротах суперників, натомість пропустив 27 м’ячів. Варто зазначити, що гол півзахисника "Тростянця" Проданова зі штрафного у попередньому матчі проти вінницької "Ниви" визнали найкрасивішим у 23-му турі. Євген є найкращим бомбардиром команди і має в активі чотири голи у поточному сезоні.

Поєдинок у першому колі між "Карпатами-2" та "Тростянцем" завершився поразкою львів’ян з рахунком 0:2.

Поточна форма

У минулому матчі "Карпати-2" розійшлися миром з вінницькою “Нивою” – 0:0. На початку другого тайму захисник гостей Олег Ничипоренко отримав червону картку, однак це не допомогло львів’янам вирвати перемогу. У 23-му турі, який "Карпати-2" пропускали, "Тростянець" вдома розписав результативну нічию з “Нивою”. Гості відкрили рахунок на 16-й хвилині, а через кілька миттєвостей господарі відновили статус-кво. Матч проти вінничан закінчився з рахунком 1:1.

"Карпати-2" випереджають "Тростянець" у турнірній таблиці на 12 очок. У підопічних Романа Гнатіва 29 залікових пунктів, а "Тростянець" має у своєму активі 17 очок.

Кадрова ситуація

У домашньому поєдинку “Карпатам-2” не допоможе Володимир Савчин, який відбуває дискваліфікацію після того, як отримав пряму червону картку в матчі 19-го туру проти “ЮКСА”. Натомість у “Тростянця” немає дискваліфікованих гравців на матч проти львів’ян.

Дата та місце

17 квітня, 13:00, м. Дубляни, стадіон “ЛДАУ”.

Арбітри

Головним арбітром зустрічі буде Максим Скрипник (Київська обл.). На бокових лініях йому допомагатимуть Ірина Рачинська (Чернівці) та Марта Писарюк (Чернівці). Четвертий арбітр – Олег Кузик (Львів). Спостерігач арбітражу – Андрій Ющишин (Тернопіль).

Трансляція

Пряма трансляція матчу відбудеться на YouTube-каналі львівських “Карпат”.