Друга ліга. “Карпати-2” – “Тростянець” – 1:0

17 квітня 2024 р.
Лев
У середу, 17-го квітня, “Карпати-2” приймали у Дублянах “Тростянець” у рамках 24-го туру Другої ліги України. “Зелено-білі” здобули перемогу над гостями із Сумщини.
047A3965.jpg

Друга ліга. Сезон 2023/2024. 24 тур

“Карпати-2” (Львів) – “Тростянець”

14 квітня. 13:00. м. Дубляни. Стадіон "ЛНУП".

Арбітр: Максим Скрипник (Київська обл)

Асистенти: Ірина Рачинська (Чернівці) та Марта Писарюк (Чернівці)

Четвертий арбітр: Кузик Олег (Львів)

Спостерігач арбітражу: Андрій Ющишин (Тернопіль)

“Карпати-2”: Домчак, Копил, Киричок, Ломницький, Катрич, Тлумак (Резнік, 46), Гудзінський, Дебич (Абрамчук, 75), Равлик (Івасій, 57), Іродовський (Бойченюк, 87), Сидун (Пилипчук, 87).

Запасні: Борис, Коваленко, Ілюхін, Буренко, Рожко, Лехів, Гайдучок.

Старший тренер: Роман Гнатів.

“Тростянець”: Осадчук, Коваленко, Таранушич (Мизюк, 77), Грек, Андріца (Кошкін, 85), Гезело, Сліпухін, Дувняк (Бистрицький, 60), Строчинський (Шаповал, 46), Кравченко, Проданов.

Заміни: Архипчук, Зоря, Шульга.

Головний тренер: Валерій Шаповалов.

Гол: Іродовський, 27.

Попередження: Дебич, 55 – Андріца, 7, Кравченко, 13.

Гармата Іродовського

Першу небезпеку біля воріт “Тростянця” “леви” створили на четвертій хвилині зустрічі, однак зусилля Юрія Тлумака та Василя Дебича виявилися марними. Гості відповіли декількома атаками, утім також без бажаної гостроти. На 27-й хвилині “Карпати-2” відкрили рахунок. Дмитро Іродовський потужним ударом з-за меж штрафного майданчика змусив голкіпера гостей витягувати мʼяч з сітки.

Після забитого гола “леви” знизили темп, що дозволило “Тростянцю” створити декілька нагод. І все ж на перерву команди пішли з мінімальною перевагою "Карпат-2” у рахунку.

“Сухий” другий тайм

Підопічні Валерія Шаповалова у другому таймі прагнули врятувати ситуацію, однак львів'яни успішно нейтралізували потуги гостей та непогано вибігали у контратаки. Команди обмінювались швидкими випадами до воріт одна одної. На 65-й хвилині “леви” могли подвоювати перевагу, однак Дебич своїм шансом не скористався.

Наприкінці зустрічі гості перейшли на гру з двома нападниками, однак оборона “зелено-білих” впоралася із завданням. Більше того, господарі могли забивати вдруге, проте з ударом Андрія Івасія впорався кіпер Антон Осадчук.

Турнірне становище/наступний тур

Після матчу проти “Тростянця” підопічні Романа Гнатіва посідають пʼяте місце у турнірній таблиці із 32 заліковими пунктами. У 25-му турі Другої ліги “Карпати-2” на виїзді зіграють проти одного з лідерів – “Звягеля”. Матч відбудеться у неділю, 21-го квітня та розпочнеться о 12:30.