Друга ліга. “Карпати-2” – “Рух-2”. Прев’ю

04 листопада 2023 р.
Лев
У неділю, 5-го листопада, львівські “Карпати-2” зіграють проти “Руху-2” в рамках 16-го туру Другої ліги України сезону 23/24. Матч відбудеться на стадіоні “Україна” та розпочнеться о 12:00.
TYS_8492_070823

Суперник

“Рух-2”, як і “Карпати-2”, проводить свій дебютний сезон на професійному рівні. “Жовто-чорних” очолює Володимир Безуб’як. Капітаном рухівців є ексгравець “зелено-білих” Ігор Дуць. Центрбек захищав кольори “Карпат” у минулому сезоні. У першому колі “Карпати-2” здобули розгромну перемогу над “Рухом-2” у Винниках, забивши п’ять “сухих” м’ячів у ворота суперника.

Поточна форма

Перше коло “Рух-2” завершив на восьмому місці в турнірній таблиці, маючи у своєму активі 20 очок. Рухівці здобули шість перемог, двічі зіграли внічию і п’ять матчів програли. Різниця забитих і пропущених – 19:16. “Карпати-2” розташувалися поруч з “жовто-чорними”, відстаючи від них лише на три залікові бали. У команди Романа Гнатіва п’ять перемог, дві нічиї та шість поразок. Карпатівці забили 19 м’ячів, а пропустили 23.

Кадрова ситуація

Роман Гнатів у неділю не може розраховувати на Максима Скорохода. Карпатівець продовжує відбувати дискваліфікацію, але вже в наступному турі коуч “зелено-білих” може залучити його до гри. У “Руху-2” дискваліфікованих немає.

Дата та місце

5 листопада, 12:00, м. Львів, стадіон “Україна”.

Арбітри

Головним рефері матчу буде Андрій Воєвода з Дніпра. Його асистентами будуть: Михайло Брик (Тернопіль) та Роман Фредина (Львів). Четвертий арбітр – Ярослав Леськів (Львівська область). Спостерігач арбітражу – Віктор Кравченко (Львів).

Трансляція

Пряму трансляцію дивіться на YouTube-каналі львівських “Карпат”.