Друга ліга. “Карпати-2” – “Рух-2” – 1:2

05 листопада 2023 р.
Лев
Підопічні Романа Гнатіва поступають другій команді "Руху". На голи Довгого та Карабіна карпатівці відповіли влучним ударом Сидуна. Обидві команди догравали матч вдесятьох.
TYS_8409_070823

Друга ліга. Сезон 2023/2024. 16 тур

"Карпати-2" (Львів) – "Рух-2"

5 листопада, 12:00, м. Львів, стадіон “Україна”.

Арбітр – Андрій Воєвода (Дніпро)

Асистенти: Михайло Брик (Тернопіль) та Роман Фредина (Львів).

Четвертий арбітр – Ярослав Леськів (Львівська область)

Спостерігач арбітражу – Віктор Кравченко (Львів).

“Карпати-2”: Домчак, Катрич, Савчин, Копил, Гайдучок, Рожко (Резнік, 61), Бойченюк (Ілюхін, 82), Дебич (Абрамчук, 70), Фетько, Сидун (Пилипчук, 82), Кожанов (Коваленко, 70).

Запасні: Борис, Карпів, Кулик, Лєгостаєв.

Старший тренер – Роман Гнатів.

“Рух-2”: Герета, Герега (Кусий, 60), Дуць, Товарницький, Михальчук (Гришкевич, 46), Довгий, Підгурський, Рогачов, Михайлів (Федор, 46), Непейпієв (Добрянський, 88), Карабін.

Запасні: Бакус, Цюрпалевич, Бойко, Штокал, Ніколаєв.

Старший тренер – Володимир Безуб’як.

Голи: Сидун, 64 – Довгий, 59, Карабін, 67.

Попередження: Фетько, 31, 46, Бойченюк, 37, Сидун, 76, Катрич, 80, Абрамчук, 82, Савчин, 86, Резнік, 87 – Рогачов, 35, Федор, 46, 49, Підгурський, 57.

Вилучення: Фетько, 45+1 – Федор, 49.

Нереалізовані моменти "Карпат-2" і вилучення Фетька

Перший момент "зелено-білі" створили вже на 28-й секунді поєдинку. Вадим Сидун активно пресингував захисників суперника і заволодів м'ячем. Нападник "Карпат-2" пробив з лінії штрафного майданчика – гостей врятував голкіпер. Через кілька хвилин Юрій Герета знову опинився у центрі уваги, коли парирував удар Дениса Кожанова. Згодом контратака за участю Сидуна та Дебича завершилася ударом останнього – Герета знову на місці.

"Рух-2" відповів несильним ударом Непейпієва. Небезпечніше було після пострілу Дениса Підгурського, який самовіддано заблокував Артем Копил. На 41-й хвилині нагода виникла у Кожанова. Його постріл зі штрафного прийняла на себе стінка, а добиванню зовсім трохи не вистачило влучності.

У компенсований час до першого тайму "Карпати-2" залишилися у меншості. Олександр Фетько впав у штрафному майданчику суперника після контакту з Олександром Герегою. Рефері розцінив цей епізод, як симуляцію і продемонстрував Фетьку жовту картку. Оскільки в Олександра вже було попередження, суддя вилучив з поля карпатівця.

Результативна десятихвилинка

На початку другого тайму арбітр вирівняв склади. Артур Федор, котрий вийшов на заміну одразу по перерві (і отримав жовту картку ще до виходу на поле) на 49-й хвилині грубо зіграв проти кіпера "левів" Назара Домчака, за що був попереджений вдруге.

"Карпати-2" володіли ініціативою й на старті другого тайму. Двічі забивати міг Кожанов. Натомість відзначилися гості. Герега навісив на голову Олексію Довгому – 0:1. Практично у наступній атаці збільшувати перевагу "Руху-2" міг Микита Рогачов, утім з його ударом впорався Домчак.

Зате свій шанс реалізували "Карпати-2". Дебич прострілив з правого флангу на Сидуна, який розстріляв ворота з близької відстані. Однак ще через три хвилини команда Володимира Безуб’яка знову вийшла вперед. Ярослав Карабін вистрілив здалеку, а рикошет дезорієнтував Домчака – 1:2.

Незважаючи на численні нагоди "Карпати-2" не уникнули поразки. Катрич, Гайдучок та Коваленко свої шанси змарнували.

Наступний матч/турнірне становище

Після поразки у "Карпат-2" залишається 17 очок. "Леви" розташувалися на десятому місці. У наступному поєдинку 11-го листопада підопічні Романа Гнатіва зіграють з "Чайкою". Матч розпочнеться о 12:45.