Друга ліга. “Карпати-2” – “Нива” (Вінниця). Прев’ю

06 квітня 2024 р.
Лев
Львівські “Карпати-2” в рамках 22-го туру Другої ліги України сезону 23/24 зіграють вдома проти вінницької “Ниви”. Матч відбудеться 7-го квітня. Початок гри о 14:00.
TYS_1474_160324

Суперник

Вінницька “Нива” виступає у Другій лізі України, починаючи з сезону 2016/2017. Найкращий результат вінничани показали у чемпіонаті 17/18, коли фінішували третіми у своїй групі. У минулому сезоні “Нива” стала четвертою з 35-ма балами в активі. Головним тренером команди з Вінниці є Юрій Ярошенко. Також слід додати, що президент “Ниви” Артур Загорулько є одночасно і нападником вінницького колективу. У цьому сезоні 31-річний форвард провів 17 матчів (з 18 можливих) і відзначився 14 голами (один з пенальті). Напередодні поєдинку з львів’янами Загорулько займає друге місце у бомбардирських перегонах Другої ліги.

Поєдинок першого кола між “Карпатами-2” та “Нивою” завершився перемогою львів’ян з рахунком 4:1. У складі карпатівців відзначились Віталій Катрич, Артем Лєгостаєв, Василь Дебич та Дмитро Коваленко. Єдиний гол у складі господарів забив Борис Лотоцький.

Поточна форма

У минулому турі карпатівці розписали нічию з одеською “Реал Фармою”. Виїзний поєдинок, який відбувався в Одесі на стадіоні “Іван”, завершився з рахунком 1:1. Єдиний гол у складі “зелено-білих” забив Олександр Фетько, котрий реалізував пенальті. Таким чином, львів’яни мають у своєму активі 25 залікових балів та посідають сьому сходинку.

“Нива”, так само як і львів’яни, проведе другий поєдинок після зимової паузи. У попередньому матчі підопічні Юрія Ярошенка на виїзді зіграли внічию зі “Скалою 1911” – 0:0. Цікаво, що саме команда з Вінниці має найбільшу кількість матчів, у яких не було виявлено переможця – 6 поєдинків. Впродовж сезону “Нива” також здобула шість перемог та мала таку ж кількість поразок.

“Карпати-2” випереджають майбутнього суперника лише на один заліковий бал. У турнірній таблиці вінничани йдуть восьмими. Ще однією особливістю недільного поєдинку є той факт, що опоненти мають однакову кількість забитих/пропущених голів – 27-29.

Кадрова ситуація

У першому домашньому поєдинку 2024-го року “Карпатам-2” точно не зможе допомогти Володимир Савчин. Захисник відбуває дискваліфікацію після того, як отримав пряму червону картку у матчі 19-го туру проти “ЮКСА”. Натомість “Нива” немає дискваліфікованих гравців на очне протистояння.

Дата та місце

7 квітня, 14:00, м. Дубляни, стадіон “ЛДАУ”.

Арбітри

Головний рефері зустрічі – Іван Мандзюк (Тернопільська область). Йому допомагатимуть асистентки: Ірина Голіяк та Марина Матковська (Миколаївська та Хмельницька області відповідно). Четвертий арбітр – Олег Кузик (Львів). Спостерігач арбітражу – Василь Маковій (Чернівці).

Трансляція

Пряма трансляція матчу запланована на YouTube-каналі львівських “Карпат”.