Друга ліга. “Карпати-2” (Львів) – “Металург-2” (Запоріжжя). Прев’ю

17 вересня 2023 р.
Лев
У понеділок, 18-го вересня, львівські “Карпати-2” на стадіоні “Україна” прийматимуть запорізький “Металург-2”. Матч розпочнеться о 12:00.
TYS_8222 (1)

Суперник

Запорізький “Металург-2” виступає в Другій лізі України вже другий сезон поспіль. У минулому чемпіонаті запоріжці посіли восьме місце, набравши 15 залікових балів. Головним тренером “Металурга-2” є 46-річний фахівець Андрій Зубченко. Капітаном запорізького колективу є Володимир Близнюк. 23-річний форвард вже двічі відзначився у цьому сезоні.

Поточна форма

“Металург-2” дуже вдало розпочав чемпіонат, здобувши перемоги у трьох стартових турах. Запоріжці обіграли “Тростянець”, “Локомотив” і “Кремінь-2”. Однак після цього підопічні Зубченка зазнали трьох поразок від “Чайки”, “ЮКСИ” та “Реал Фарми”. Перед початком чергового туру “Металург-2” йде дев’ятим у турнірній таблиці, маючи стільки ж очок, як і “Карпати-2” – дев’ять. Однак львів’яни випереджають свого понеділкового суперника завдяки кращій різниці забитих і пропущених: 11-8 проти 5-8.

Карпатівці перебувають у хорошій формі, адже у попередніх двох турах здобули перемоги. Спочатку вдома обіграли одеську “Реал Фарму”, а у попередньому турі на виїзді розгромили вінницьку “Ниву” з рахунком 4:1.

Кадрова ситуація

Обидві команди не мають дискваліфікованих гравців на поєдинок, який відбудеться у понеділок. У “Карпат-2” очікуємо побачити на полі Вадима Сидуна, який пропустив матч у Вінниці, що проходив посеред тижня. В активі Сидуна у поточному сезоні в Другій лізі чотири поєдинки і два забиті м’ячі.

Дата та місце

18 вересня, 12:00, м. Львів, стадіон “Україна”.

Арбітри

Головним рефері поєдинку буде Артем Артеменко (Миколаїв). Йому допомагатимуть лайнсмени Микола Медяник (Житомир) та Павло Супрунюк (Волинська область). Четвертий арбітр – Тарас Козак (Львівська область). Спостерігач арбітражу – Юрій Козачук (Вінниця).

Трансляція

Пряма трансляція матчу відбудеться на YouTube-каналі львівських “Карпат”.