Друга ліга. “Карпати-2” – “Кудрівка”. Прев’ю

21 жовтня 2023 р.
Лев
Львівські “Карпати-2” у неділю, 22-го жовтня, зіграють проти “Кудрівки” з Чернігівської області. Матч відбудеться в рамках 14-го туру Другої ліги України сезону 23/24. Поєдинок розпочнеться о 13:00 у Дублянах.
TYS_2570_111023.jpg

Суперник

Футбольний клуб “Кудрівка” з Чернігівської області проводить свій дебютний сезон на професійному рівні. Раніше “Кудрівка” виступала на аматорському та обласному рівнях. А 2022-го року команда з Чернігівщини здобула золоті нагороди місцевого чемпіонату, кубок і суперкубок Чернігівської області. Головним тренером “Кудрівки” є 45-річний Сергій Даценко. Капітан команди – Денис Скепський. Найкращим бомбардиром “Кудрівки” є Володимир Коваль, у якого шість забитих м’ячів у десяти матчах.

Поточна форма

У минулому турі команди розписали мирові. “Карпати-2” на виїзді протистояли київському “Локомотиву”, а їхній матч завершився внічию 1:1. А ось “Кудрівка” теж у гостях розійшлася з “Дружбою” без голів. Львів’яни перед початком чергового туру розташувалися на восьмому місці з 16-ма балами в активі. У підопічних Романа Гнатіва по п’ять перемог і поразок, а також одна нічия. Різниця забитих і пропущених – 17:20.

Натомість “Кудрівка” перебуває на шостій сходинці в таблиці, маючи 20 очок. У команди Даценка шість перемог, дві нічиї та чотири поразки. Колектив з Чернігівщини забив 23 м’ячі, а пропустив 15.

Кадрова ситуація

Старший тренер “Карпат-2” Роман Гнатів не може розраховувати відразу на трьох гравців через дискваліфікацію. Віталій Катрич та Віталій Гайдучок пропускатимуть матч проти “Кудрівки” через перебір жовтих карток. А Максим Скороход у минулому турі отримав пряму червону картку, тому теж не зіграє у неділю. Натомість у “Кудрівки” немає дискваліфікованих гравців на майбутній поєдинок.

Дата та місце

22 жовтня, 13:00, м. Дубляни, стадіон “ЛНАУ”.

Арбітри

“Карпати-2” та “Кудрівку” розсудить бригада арбітрів на чолі з Віталієм Соловйовим з Одеси. Йому допомагатимуть лайнсмени з Ужгорода: Андрій Касаткін та Валерій Волошин. Четвертий арбітр – Василь Файда (Львів). Спостерігач арбітражу – Іван Карпина (Київська область).

Трансляція

Пряму трансляцію матчу дивіться на YouTube-каналі львівських “Карпат”.